Απαντά εκ νέου για τις κατηγορίες ο Μενέντεζ-«Θα δικαιωθώ όταν βγουν στο φως όλα τα στοιχεία, δεν παραιτούμαι»

Την αθωότητά του για όλα όσα κατηγορείται εξέφρασε ο γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ Απαντά εκ νέου για τις κατηγορίες ο Μενέντεζ-«Θα δικαιωθώ όταν βγουν στο φως όλα τα στοιχεία, δεν παραιτούμαι», μετά τις κατηγορίες που το αποδόθηκαν για διαφθορά οι οποίες τον οδήγησαν μακριά από την προεδρία της πανίσχυρης Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.

Παράλληλα, σε συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε σήμερα Δευτέρα επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την έδρα του στη Γερουσία, παρά τις πιέσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται ασφυκτικές και μέσα από το κόμμα του, τους Δημοκρατικούς.

«Ό,τι έχω καταφέρει, το κατάφερα παρά τους αρνητές και όλους όσους με υποτίμησαν. Αναγνωρίζω ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μάχη που έχω δώσει, αλλά όπως έχω δηλώσει σε όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, πιστεύω ακράδαντα ότι όταν παρουσιαστούν όλα τα γεγονότα, όχι μόνο θα αθωωθώ, αλλά θα εξακολουθήσω να είμαι ο παλαιότερος γερουσιαστής του Νιου Τζέρσεϊ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε και εμμέσως σε όσους ζήτησαν να παραιτηθεί λέγοντας ότι βιάστηκαν να διατυπώσουν την κρίση τους. «Το “δικαστήριο” της κοινής γνώμης δεν είναι υποκατάστατο της Δικαιοσύνης», τόνισε, λέγοντας ότι όσοι ζητούν την παραίτηση το κάνουν βασισμένοι σε περιορισμένα στοιχεία που ήρθαν στο φως. Η εισαγγελία τα παρουσίασε όσο πιο «τονισμένα» μπορούσε «Θυμηθείτε ότι οι εισαγγελείς κάνουν και λάθη».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Μαζί με το οξυγόνο εξαντλήθηκε και η υπομονή-Στους δρόμους η Ελλάδα, εκδηλώσεις και στην Κύπρο για τα Τέμπη
Αναίρεσε την παραδοχή του ο πατέρας για τον θάνατο του βρέφους στη Λακατάμια-«Εγώ έχω την ευθύνη», δήλωσε η μάνα
Κάθετες διαφωνίες με την οριζόντια ψηφοφορία-Τα κλάσματα, οι πολιτικές θέσεις και οι υποδιαιρέσεις της θέλησης
Πήραν γνωμάτευση και δεν πληρώνουν τις λυπητερές της Αστυνομίας οι Δήμοι-Τιμολόγιο ακόμη και για τον Ραδιομαραθώνιο
Στερεότυπα και έμφυλες προκαταλήψεις βαρίδι για την Αστυνομία με βούλα του ΕΔΑΔ-Γυναίκες από θύματα... θύτες
Χάθηκαν τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ λόγω ανυπαρξίας τιμοκαταλόγου για τις ιατρικές υπηρεσίες
Τρέχουν να προλάβουν την έγκριση του νομοσχεδίου για την κατ’οικον φροντίδα πριν το Πάσχα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 3,6 εκατομμύρια ευρώ
Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε άνδρα που σκότωσε σκύλους-Ζητά άσκηση έφεση από Σαββίδη το Κόμμα για τα Ζώα
Κάνουν ουρές για noodles σε γραφείο τελετών στην Κίνα