Οδηγούσε μεθυσμένος, απειλούσε και εξύβριζε αστυνομικός

Ανδρας ηλικίας 47 ετών, κάτοικος Λάρνακας, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας για διερευνώμενη υπόθεση αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, δημόσιας εξύβρισης και αντίστασης κατά τη σύλληψη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «γύρω στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, ο 47χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί επικίνδυνα το όχημά του στη Λεωφόρο Αμμοχώστου στην Ορόκλινη και να εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας».

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει ωστόσο αυτό φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα, συνεχίζοντας να οδηγεί επικίνδυνα με αποτέλεσμα τα μέλη της Δύναμης να τον καταδιώξουν και να ανακόψουν το αυτοκίνητο.

Προστίθεται ότι «κατά την προσπάθεια ανακοπής του οχήματος έγινε χρήση υπηρεσιακού πιστολιού. Μετά την ανακοπή του ο 47χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε συμπτώματα μέθης, απειλούσε και εξύβριζε τα μέλη της Αστυνομίας».

Ακόμα ο άνδρας φέρεται να «αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για  αυτόφωρα αδικήματα».

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές