Σχεδόν δύο ώρες η συνάντηση Κασσελάκη με Τσίπρα-«Ελπίζω να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του»

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μόνη συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων ψηφοφόρων», τόνισε σε δήλωσή του ο Στέφανος Κασσελάκης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρέδωσε σκυτάλη στον Κασσελάκη ο Τσίπρας-«Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος»

«Τον τιμώ και είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει, κατέληξε ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Νωρίτερα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του τέως πρωθυπουργού στη Βουλή, προτού ο Στέφανος Κασσελάκης αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου. Τον Στέφανο Κασσελάκη συνόδευσε στη Βουλή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κόκκαλης.

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επόμενη ημέρα της νίκης του Στέφανου Κασσελάκη και τα σενάρια για τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχάρη τον Κασσελάκη ο Μητσοτάκης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη του.

Παράλληλα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός κάλεσε τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του τελευταίου στη Βουλή. Εξερχόμενος από τη συνάντηση, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι τιμά την παρακαταθήκη του απελθόντος Προέδρου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων όσων με στήριξαν στην προσπάθεια αυτή. Τον τιμώ. Είμαι εδώ για να συντηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και είμαι εδώ για να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει», σημείωσε ο ίδιος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην Κύπρο το πρώτο ταξίδι Κασσελάκη ως πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-«Κέρδισε το φως»

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Πρώην αστυνομικός στην Τουρκία δολοφόνησε την φίλη του, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων