Η στιγμή της αναγνώρισης: Με μεγάλη επιτυχία η Τελετή Αποφοίτησης 2023 ΜΙΕΕΚ

Η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, πραγματοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή την ετήσια Τελετή Αποφοίτησης 2023 της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, στη Λευκωσία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή για τους αποφοίτους και τις απόφοιτες, μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς αναγνωρίζονται οι προσπάθειές τους και η αφοσίωσή τους για επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Την τελετή αποφοίτησης τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου η οποία επιβεβαίωσε τη σημασία που αποδίδεται στην Τεχνική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και στις προσπάθειες του ΥΠΑΝ για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και του εξοπλισμού των ΜΙΕΕΚ ώστε οι σπουδαστές και σπουδάστριές τους να έχουν την δυνατότητα επαφής με τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται στον χώρο εργασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Τους απόφοιτους και απόφοιτες συγχάρηκε και ο Βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Χρίστος Χριστοφίδης ο οποίος αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της Βουλής των Αντιπροσώπων για την ανάπτυξη της τεχνικής εκπαίδευσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει να επιτελέσει στις σημερινές συνθήκες της εκπαίδευσης, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Ακολούθησε η Απονομή Διπλωμάτων στους Αποφοίτους 2023 σε εορταστικό κλίμα ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.

Δειτε Επισης

Μην χάσετε την μεγαλύτερη έκθεση Καριέρας: Οι θέσεις εργασίας που προσφέρει
Το FUELHOUSE στηρίζει τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Μικροί Ήρωες»
POP-UP ART EVENT στο Galleria Venti Studio
Τα πλούσια δώρα που σε περιμένουν στο Cyprus Job Fair
Cyprus Job Fair: Πενήντα και πλέον εργοδότες σας περιμένουν με 1000 θέσεις εργασίας
Δρος. Ελένης Σταύρου: Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνέδριο για τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Stephanis Black Friday 2023 – Αποκαλύφθηκαν ΟΛΕΣ οι προσφορές!
ΤΟ IRIEM ΘΕΣΠΙΣΕ ΕΤΗΣΙΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ Κ. ΓΟΥΛΙΑΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ"
Ψάχνεις δουλειά; Έλα στην Cyprus Job Fair και ανακάλυψε πέραν των 1000 θέσεων εργασίας