Η στιγμή της αναγνώρισης: Με μεγάλη επιτυχία η Τελετή Αποφοίτησης 2023 ΜΙΕΕΚ

Η Διεύθυνση Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, πραγματοποίησε την προηγούμενη Παρασκευή την ετήσια Τελετή Αποφοίτησης 2023 της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, στη Λευκωσία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή για τους αποφοίτους και τις απόφοιτες, μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς αναγνωρίζονται οι προσπάθειές τους και η αφοσίωσή τους για επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Την τελετή αποφοίτησης τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου η οποία επιβεβαίωσε τη σημασία που αποδίδεται στην Τεχνική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και στις προσπάθειες του ΥΠΑΝ για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και του εξοπλισμού των ΜΙΕΕΚ ώστε οι σπουδαστές και σπουδάστριές τους να έχουν την δυνατότητα επαφής με τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται στον χώρο εργασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Τους απόφοιτους και απόφοιτες συγχάρηκε και ο Βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Χρίστος Χριστοφίδης ο οποίος αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της Βουλής των Αντιπροσώπων για την ανάπτυξη της τεχνικής εκπαίδευσης και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει να επιτελέσει στις σημερινές συνθήκες της εκπαίδευσης, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Ακολούθησε η Απονομή Διπλωμάτων στους Αποφοίτους 2023 σε εορταστικό κλίμα ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus