Επίθεση από κουκουλοφόρους που τον χτυπούσαν με ρόπαλα κατήγγειλε 30χρονος στην Έγκωμη

Επίθεση από κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον χτύπησαν με ρόπαλα, κατήγγειλε 30χρονος, που κατέληξε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, εντοπίστηκε από μέλη της Δύναμης τραυματισμένο πρόσωπο στην Έγκωμη και επρόκειτο για 30χρονο Ελληνοκύπριο. Οι αστυνομικοί πρόσφεραν βοήθεια στον νεαρό, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος είχε σταθμεύσει το όχημά του σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας και σε κάποια στιγμή, δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, που τον χτυπούσαν με ρόπαλα και προκάλεσαν τραύματα στο σώμα του.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατάφερε να ξεφύγει και ζήτησε βοήθεια από άλλο πρόσωπο, το οποίο τον μετέφερε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Μέλη της Αστυνομίας επικοινώνησαν με το νεαρό, ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με οποιοδήποτε.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Βελτιώθηκε το Νοέμβριο το οικονομικό κλίμα στην Κύπρο-Όσα κατέδειξε έρευνα
Η Χαμάς κάλεσε τον Μασκ να επισκεφτεί τη Γάζα-«Να έρθει να δει το μέγεθος των σφαγών και της καταστροφής»
Κοινωνικές επενδύσεις και Κάρτα Αναπηρίας συζήτησε η Ευαγγέλου στις Βρυξέλλες
Βρετανοί στέλνουν e-mail στον Μητσοτάκη-«Συγγνώμη για την παιδαριώδη και αγενή στάση του Σούνακ»
Εκτίμηση για τη θέση αρχών στο Κυπριακό, εξέφρασε η ΠτΒ στον Πολωνό Πρέσβη
Τουρκικά παιχνίδια πάνω στο τραγικό ναυάγιο του Raptor-Εξέδωσαν ΝΟΤΑΜ
Τη διαφύλαξη των αρχών και αξιών της ΕΕ τόνισε η ΠτΒ στην Πρέσβη της Ουγγαρίας
Ιταλός μαφιόζος παραχώρησε στο κράτος τεχνητό νησί στο Ντουμπάι για να μειωθεί η ποινή του
Διαβεβαίωσε την ετοιμότητα της ΕΦ για να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση ασφάλειας ο ΥΠΑΜ (vid)
Ξεκίνησε η πέμπτη απελευθέρωση ομήρων-Η Χαμάς παρέδωσε 10 Ισραηλινούς στον Ερυθρό Σταυρό