Μαίνονται οι μάχες στην Ουκρανία-Επιθέσεις με πυραύλους και drones στην Οδησσό και στα σύνορα

Μαίνονται οι σφοδρές μάχες στην Ουκρανία, με εκατέρωθεν επιθέσεις να συνεχίζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Ολεχ Κιπέρ κυβερνήτης της Οδησσού ανακοίνωσε πως μία γυναίκα τραυματίστηκε και λιμενικές υποδομές καταστράφηκαν από την επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους και drones.

Φωτιά ξέσπασε σε μία μη κατοικήσιμη στην πόλη της Οδησσού, που είναι το διοικητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, ως συνέπεια των επιθέσεων, αλλά κατασβέστηκε εγκαίρως, ανέφερε ο Κιπέρ στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Παράλληλα, σημειώθηκε και ουκρανική επίθεση με drone στη ρωσική περιοχή του Κουρσκ όπου καταστράφηκαν αρκετά ιδιωτικά σπίτια και ένα κτίριο διοίκησης, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Ρομάν Σταροβόιτ.

Το εύρος της επίθεσης στο Κουρσκ, το οποίο συνορεύει με την Ουκρανία δεν έγινε άμεσα γνωστό.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Παραδόθηκαν οι 12 όμηροι της Χαμάς-Ανάμεσά τους 10 Ισραηλινοί
Νέες νομοθεσίες κατά της παράνομης διακίνησης μεταναστών προτείνει η Κομισιόν-Oι πέντε στόχοι
Μετά το unfair του Σούνακ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα ο Κάμερον ζήτησε και συνάντησε τον Γεραπετρίτη στο ΝΑΤΟ
Χριστοδουλίδης: Η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να είναι η λύση του Κυπριακού
Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο
Τελ Αβίβ και Χαμάς φέρονται να συμφώνησαν σε άλλη μία διήμερη επέκταση εκεχειρίας
Βελτιώθηκε το Νοέμβριο το οικονομικό κλίμα στην Κύπρο-Όσα κατέδειξε έρευνα
Η Χαμάς κάλεσε τον Μασκ να επισκεφτεί τη Γάζα-«Να έρθει να δει το μέγεθος των σφαγών και της καταστροφής»
Κοινωνικές επενδύσεις και Κάρτα Αναπηρίας συζήτησε η Ευαγγέλου στις Βρυξέλλες
Βρετανοί στέλνουν e-mail στον Μητσοτάκη-«Συγγνώμη για την παιδαριώδη και αγενή στάση του Σούνακ»