Οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο και προκάλεσε τροχαίο-Ήταν θετικός στο νάρκοτεστ

Αναστάτωση προκάλεσε 68χρονος, ο οποίος οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα και τον τραυματισμό δύο προσώπων, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν θετικός στο νάρκοτεστ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στις 9:40 το βράδυ της Κυριακής, ότι όχημα κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Αγία Νάπας προς Πύλα, στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή και έγινε αποκοπή κυκλοφορίας, ενώ ανακόπηκε το όχημα. Οδηγός του οχήματος ήταν ένας 68χρονος, ο οποίος φαινόταν αποπροσανατολισμένος και του έγινε έλεγχος αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη, ενώ βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ.

Οδηγός άλλου οχήματος, στην προσπάθειά του να αποφύγει το συγκεκριμένο όχημα, προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο πρόσωπα.

Τα αίτια της οδικής σύγκρουσης διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και τα τροχαία αδικήματα ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Δειτε Επισης

Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
«Δεν μας ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός νοσηλευτή»-Ξεσπά ο γιος της 62χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της στο Τζάνειο
Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Πώς από δύο καλοί φίλοι Τραμπ-Μασκ κατέληξαν εχθροί
Συνελήφθη 14χρονος ως ύποπτος για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στη Γερμανία
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου