Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα... Νεκροί σε τροχαίο παππούς και το τρίχρονο εγγόνι του

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το tempo24.news ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό, η οποία μόλις ξεκινούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά. Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, επέβαινε κι ένα παιδί.

66_2

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, Αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε. Από την άλλη ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το μικρό παιδί που επέβαινε στο όχημα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί ώρα) να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με το thebest, πρόκειται για παππού και τον τρίχρονο εγγονό του. Από πίσω τους, μάλιστα, ακολουθούσαν οι γονείς του παιδιού με άλλο όχημα, σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός