Λογομάχησαν σε συναυλία και τους πέταξαν έξω-Ένα πρόσωπο τραυματίας

Λογομαχία σημειώθηκε σε συναυλία στα Λύμπια, το βράδυ της Κυριακής, ανάμεσα σε ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω από το χώρο, οι ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία τραυματίστηκε ένα πρόσωπο.

Όπως ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, το βράδυ της Κυριακής λήφθηκε πληροφορία για κουκουλοφόρους στο κοινοτικό πάρκο στα Λύμπια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν κουκουλοφόροι, ενώ τελικά η πληροφορία αφορούσε σε νυχτερινό κέντρο, όπου υπήρχε συναυλία.

Από συνομιλία των μελών της Αστυνομίας με τον ιδιοκτήτη του κέντρου, αλλά και των ιδιωτικών φρουρών ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι ομάδα ατόμων είχε λογομαχία στις κερκίδες και μετά από παρέμβαση των μελών της ασφάλειας, οδηγήθηκαν εκτός του χώρου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ένα πρόσωπο φαίνεται να τραυματίστηκε ελαφρά στο σώμα.

Ο κ. Ανδρέου επεσήμανε πως δεν έγινε κάποια καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ δεν υπάρχει και κάποιος τραυματίας στο νοσοκομείο, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα
Αναζητεί οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία που επιτέθηκαν σε τουρίστα στην Αγία Νάπα (pics)
Πληροφοριοδότης πίσω από τις συλλήψεις βαρυποινίτη και επιχειρηματιών-Μίλησε για διαμοιρασμό €50,000 εβδομαδιαίως
Ακατάπαυστη μουρμούρα Τατάρ από ΗΒ-Κατηγόρησε τον ΠτΔ για εκστρατεία απειλών, προέβαλε απαράδεκτα αιτήματα
Ελπίδα Κόμπου για ανακοινώσεις για ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα μέσω Αμάλθεια-Πάνω από 1.000 τόνοι βοήθειας
Μετά τις αμυντικές δαπάνες, οι δασμοί-Πόσο μακριά θα φτάσουν οι Βρυξέλλες για να κατευνάσουν τον Τραμπ