Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης-Τα επίσημα αποτελέσματα

Εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος, έπειτα από τις εκλογές που διεξήχθησαν για δύο Κυριακές, στις 17 και 2 Σεπτεμβρίου.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχρισαν τον κ. Κασσελάκη διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα, με την Έφη Αχτσιόγλου να τον συγχαίρει τηλεφωνικά πριν καν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος, με την καταμέτρηση στο 75%, ο Στέφανος Κασσελάκης λαμβάνει ποσοστό 56,69%, έναντι 43,31% της αντιπάλου του (Άκυρα - Λευκά 1,13%).

Η προεκλογική μάχη ήταν επεισοδιακή, με εκατέρωθεν βέλη και "καρφιά", αλλά και λεκτικά ατοπήματα. Πιο σοβαρό αυτό του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αποκάλεσε το ψευδοκράτος "κρατίδιο δικό τους (σ.σ.: των Τούρκων)".

Ωστόσο, η σφοδρή κριτική που δέχθηκε δεν του προκάλεσε ζημιά, αφού οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξαν να ηγηθεί του κόμματος στην επόμενη ημέρα.

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός