Έκλεισαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ-Στις 22:30 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς λίγο μετά τις 9 έληξε και η παράταση που είχε δοθεί στη διαδικασία και έκλεισαν οι κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισαν 133.261 μέλη. Δεν θα δοθεί νέα παράταση.

Ήδη έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων και σύμφωνα με πληροφορίες στις 22:30 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Δρόσο, με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος.

Μέχρι τις 19:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 130.000 άτομα.

Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις της Κουμουνδούρου, η τελική συμμετοχή στον β' γύρο ενδέχεται να αγγίζει τα 160.000, ωστόσο ο ρυθμός έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας, καθώς ψήφιζαν περίπου 50 άτομα το λεπτό, οπότε ο τελικός αριθμός ψηφισάντων, αναμένεται να κυμανθεί περί τις 140.000. Υπενθυμίζεται ότι στον α' γύρο είχαν ψηφίσει 148.821 άτομα.

Και οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα της εσωκομματικής κάλπης στα γραφεία τους. Η Εφη Αχτσιόγλου βρίσκεται ήδη εκεί, και μαζί της βρίσκονται ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Νίκος Μπίστης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ την επόμενη ώρα αναμένται να μεταβεί στο γραφείο του και ο Στέφανος Κασσελάκης. Εκει βρίσκονται ήδη ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης αλλά και οι γονείς του.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός στην Ελλάδα-H κλειδωμένη θέση, τα σενάρια και η διαφαινόμενη αποχώρηση Στυλιανίδη
Χωρίς καταγραφές το «μαύρο κουτί» της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη-Εντοπίστηκε στο Κουλούρι
Ερωτικό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία-Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του άνδρα στην Ομόνοια
Την κάρφωσε 40 φορές με τέσσερα μαχαίρια-Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 44χρονης στη Θεσσαλονίκη
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας-Νεκρός άνδρας σε Airbnb, βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και δεμένα χέρια
Ανοίγουν κινητά τηλέφωνα για την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου
Συγκεντρώσεις φοιτητών για το δυστύχημα στα Τέμπη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Πινακοθήκη
Την ενοχή 12 κατηγορουμένων εισηγήθηκε η εισαγγελέας στη Δίκη για το Μάτι
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος