Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 10χρονου Λούκα που διαγνώσθηκε με καρκίνο για τρίτη φορά-«Μπαμπά πάμε και θα έρθουμε»

Αντιμέτωπος με τον καρκίνο για τρίτη φορά ο δεκάχρονος Λούκας Σταύρου από την Πάφο, o οποίος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής για άλλη μια φορά.

Ο μικρός Λούκας διαγνώστηκε με οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία σε ηλικία μόλις τριών ετών το 216, ενώ το 2022 ενώ λευχαιμία επέστρεψε ξανά όπως και τώρα.

Σε ανάρτηση του ο πατέρας του μικρού Λούκα τονίζει πως φύγει μαζί με την οικογένεια του με την ελπίδα και πως ο Λούκας είναι μαχητής και δεν φοβάται.

Αυτούσια η ανάρτηση

Πώς να χωρέσει μια ζωή σε 3 βαλίτσες?????Πως να μαζέψεις μια ζωή σε 10 μέρες??? Παιδιά, δουλειές, μαθήματα, τρεχάματα μια ολόκληρη ζωή αφήνεις πίσω για την ελπίδα που αναμένεις....... Για το σπλαχνο σου θα έκανες τα ΠΑΝΤΑ....Δεν είμαστε σίγουρα ούτε οι πρώτοι , μα εύχομαι να είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να αφήσουν όλα αυτά πίσω για να σώσουν το παιδί τούς. Φεύγουμε με την ελπίδα και τις ευχές σας. Ο Λούκας είναι μαχητής και πλέον είναι το σύμβολο της γενναιότητας ενός μωρού που πάλεψε πολύ..... Δεν φοβάται και ούτε τα βάζει κάτω. Μπαμπά θα πάμε και θα έρθουμε σύντομα. Σε αγαπάμε αγάπη μου που και στο άπειρο θα πηγαίναμε για σένα. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τις ευχές σας.

Σε νέα ανάρτηση του ο πατέρα του μικρού Λούκα δημοσίευσε στοιχεία, με τα οποία μπορεί όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον μικρό.

380770800_10161127689190842_3954652174826269882_n

Δειτε Επισης

Καλεί σε μαζική συμμετοχή στη διαμαρτυρία η Ισότητα-«Η ανοχή μας στη δουλοπρέπεια πρέπει να σταματήσει»
Επαφές Δημάρχου Αμμοχώστου σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη
Στην Εσθονία η Υπουργός Υγείας για συναντήσεις που διοργανώνει ο ΠΟΥ
Το καλοκαίρι του 2024 τίθεται σε εφαρμογή το e-kalathi-Ποια προϊόντα θα επιλεγούν
Παραμένει συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού-Αναμένονται χιόνια στο Τρόοδος
Με το σταγονόμετρο οι μειώσεις στις τιμές του κρέατος-Οι διακυμάνσεις στις τιμές
Κάθε σπίτι και ένας άρρωστος-Αυξημένα τα περιστατικά λοιμώξεων
Έξι αναφορές στον ΟΣΑΚ κατά ιατρικού προσωπικού σε ένα μήνα-Οργή για τον ασθενή που άφησαν σε αποθήκη
Κανονικά όλες οι σχολικές διαδρομές στη Λευκωσία τη Δευτέρα
Διαβεβαιώσεις αξιωματούχων για δράσεις που βελτιώνουν ποιότητα ζωής ηλικιωμένων