Διεκδικεί το χρίσμα του ΔΗΣΥ για Δήμαρχος Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Παναγιώτης Κύζας

Το χρίσμα του ΔΗΣΥ για την υποψηφιότητα του Δημάρχου Παραλιμνίου-Δερύνειας, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει ο Παναγιώτης Κύζας.

Σε γραπτή του δήλωσε ο κ. Κύζας αναφέρει ότι, «ανακοίνωσε την πρόθεσή του για τη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου Παραλιμνίου – Δερύνειας, ύστερα από διαβούλευση με πολλούς φίλους και συνεργάτες, που ενδιαφέρονται για ένα νέο ξεκίνημα και για την επιτυχία του έργου του νέου Δήμου προωθώντας την ανάπτυξη της νέας δημοτικής περιοχής. Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που προωθείται, είναι μια πρόκληση-πρόσκληση για να ενεργή εμπλοκή του κ. Κύζα νοιώθοντας ό,τι μπορεί να εργαστεί ανιδιοτελώς με εντιμότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και εμπειρία».

Προσθέτοντας πως, «ο κ. Κύζας διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Παραλιμνίου. Διεκδίκησε επίσης τη θέση του Δημάρχου στις δημοτικές εκλογές του 2006. ‘Έχει γνώση των προβλημάτων του Δήμου και της νέας δημοτικής περιοχής Παραλιμνίου – Δερύνεας – Φρενάρου και Αχερίτου και της προοπτικής ανάπτυξης της περιοχής. Είναι αποφασισμένος να εργαστεί για τη δημιουργία μιας νέας νοοτροπίας για σύγχρονη αντιμετώπιση των προβλημάτων και των θεμάτων που έχουν σχέση με τη νέα δημοτική περιοχή και την ανάπτυξή της. Στην απόφασή του αυτή έχει ενθαρρυνθεί από του φίλους και τους συνεργάτες τους, που προέρχονται από Αχερίτου, Φρέναρος, Δερύνεια και Παραλίμνι που ενδιαφέρονται για ένα νέο ξεκίνημα με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Παράλληλα, ο κ. Κύζας αναφέρει ότι έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΔΗΣΥ για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Παραλιμνιου-Δερύνειας, σημειώνοντας ότι, «έχω θέσει το εαυτό μου στην υπηρεσία του κόμματος του και στις διαδικασίες που θα ακολουθήσει ο ΔΗΣΥ, για επιλογή του υποψηφίου, που θα διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου ως υποψήφιος του κόμματος».

Δειτε Επισης

Διεκδικεί τη Δημαρχία Στροβόλου ο Χρίστος Τσίγκης
Στα €6,75 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου Πολεμιδιών ο Ανδρέας Θεοδώρου
Στις Βρυξέλλες ο Κόμπος για ΣΕΥ και Σύνοδο Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης
ΓΓ ΑΚΕΛ: Συγκεκριμένη πρόταση στον ΠτΔ για άρση αδιεξόδου στο Κυπριακό
Μέση Ανατολή: Οικονομικές επιπτώσεις, Τουρκία και μεταναστευτικό
Παλεύουν για ισχυρά ψηφοδέλτια Ευρωεκλογών τα κόμματα-Η ονοματολογία και πότε θα ληφθούν αποφάσεις
Χριστοδουλίδης: Ανωμαλία και λάθος ο διαχωρισμός των κοινοτήτων του Ακάμα για την ΤΑ
Επισκόπηση οδικού δικτύου στον Ακάμα και αποκατάσταση οικοτόπων ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS