Ανταλλαγή πυρών Κασσελάκη-Αχτσιόγλου λίγες ώρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες

Λιγότερες από 24 ώρες απομένουν πλέον για το άνοιγμα της κάλπης για το β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, με την ένταση να χτυπάει κόκκινο και τις βολές εκατέρωθεν να συνεχίζονται μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Στέφανος Κασσελάκης και Εφη Αχτσιόγλου επιδόθηκαν την Παρασκευή, σε ένα συνεχές πινγκ-πονγκ αιχμών ο ένας προς τον άλλον καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με την ένταση για μια ακόμη ημέρα να εκτοξεύεται.

Στη συζήτηση κυριάρχησε το «κρατίδιο» του Στέφανου Κασσελάκη, χαρακτηρισμό που απέδωσε στα κατεχόμενα, προκαλώντας αντιδράσεις τόσο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και εκτός, ακόμη και εκτός της χώρας, με τα κυπριακά μέσα να σχολιάζουν το ατόπημα του υποψηφίου προέδρου.

Η Εφη Αχτσιόγλου σε εμφάνισή της το πρωί της Παρασκευής, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Στέφανο Κασσελάκη, τόσο για το «κρατίδιο» που δεν το απέδωσε σε γλωσσικό ατόπημα όπως έσπευσε να δικαιολογηθεί ο υποψήφιος αλλά σε κρίσιμη έλλειψη, όσο και στον Παύλο Πολάκη για τις ανθρωποφαγικές όπως είπε επιθέσεις του.

Η πλευρά Κασσελάκη απάντησε με ένα email που είχε στείλει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Εφη Αχτσιόγλου τον περασμένο Ιούλιο, με τις δικές του προτάσεις, λέγοντας ότι τις αγνοήσε. Και το τελικό χτύπημα από τον Στέφανο Κασσελάκη χθες μέσω ενός βίντεο στα social που απαντά στα «χειρότερα» όπως λέει που γράφτηκαν για εκείνον με αφορμή το «κρατίδιο» και να αφήνει αιχμή για την Εφη Αχτσιόγλου λέγοντας «δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που εφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου». Κύκλοι της Εφης Αχτσιόγλου απάντησαν λέγοντας ότι ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός γιατι υιοθετεί την «κατάπτυστη», όπως τη χαρακτήρισαν ατζέντα Μητσοτάκη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενώ η ανταλλαγή πυρών δημοσίως βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε επίσης χθες, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούν αύριο για δεύτερη Κυριακή στις κάλπες για να αποφασίσουν μεταξύ των δύο ποιος θα ηγείται από Δευτέρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 65χρονος από έναν παλιό γείτονά του-Ο δράστης χτύπησε και το σκυλάκι του
Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό -Ένας τραυματίας
Χτύπησε στον ύπνο της τη μητέρα του επειδή δεν του έγραφε το σπίτι
Χώρισαν και εκείνη απείλησε ότι θα στείλει «ροζ» βίντεο στην σύζυγό του
Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε αστυνομικός στη Ρόδο-Συνελήφθη ένας 42χρονος Αλβανός
Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας
Νεαρός στη Θεσσαλονίκη χτύπησε τη μητέρα του και απείλησε να την σφάξει
«Ούρλιαζαν βόμβα, βγείτε έξω»-Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πτήση από Ηράκλειο προς Λονδίνο
Διακινητές πέταξαν 31 μετανάστες στη θάλασσα της Σάμου
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο διυλιστήριο-Στο νοσοκομείο με εγκαύματα εργαζόμενοι