Στο κελί 58χρονος που πυροβόλησε τον σκύλο του γείτονα του

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 58χρονο, ο οποίος στις 19 Ιουνίου είχε τραυματίσει με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο του γείτονά του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα αδικήματα στα οποία κρίθηκε ένοχος ο 58χρονος είναι αυτά της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή και βλάβης σε ζώο.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως στον 58χρονο, που είχε κριθεί ένοχος σε προηγούμενη δικάσιμο, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 19 Ιουνίου ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος διαμένει στην Τρεμιθούσα, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του, άκουσε πυροβολισμό και ακολούθως τον σκύλο του να κλαίει.

Όπως είχε καταγγείλει στην αστυνομία, είδε τον σκύλο του στην αυλή της κατοικίας του με τραύματα στο δεξί μπροστινό του πόδι και τον 58χρονο γείτονά του να βρίσκεται στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να αναχωρεί με το όχημα του.

Ο παραπονούμενος μετέφερε τον σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική, όπου είχε διαπιστωθεί ότι το ζώο φέρει τραύματα στο δεξιό μπροστινό πόδι από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου και ακολούθως περιθάλπτηκε.

Δειτε Επισης

Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος
Εξέλιξη στην υπόθεση Λαρένα για στημένους αγώνες-Έκλεισε με απόφαση Εισαγγελέα, σύμφωνα με την Αστυνομία
Αίτημα για παραμερισμό του διατάγματος αναστολής των εργασιών στο λιμάνι Πεντακώμου κατέθεσε η Εισαγγελία
Το θεσμικό πινγκ πονγκ πάνω από τις φουκούδες και η αδυναμία αντιμετώπισης της αλήθειας
Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση έπειτα από πτώση επήλθε ο θάνατος του 43χρονου στη Λεμεσό
Βαθαίνει η κόντρα, απαντά σε Εισαγγελέα ο Αρναούτης-Τον «προκαλεί» για επαναξιολόγηση και νέες οδηγίες
Συνολικά 28 τεκμήρια κατέθεσε η Κατηγορούσα Αρχή στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση Αϊκούτ
Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία