50 Χρόνια Τμήματος Νέων Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 στην οικία της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου εκδήλωση για τα 50 χρόνια δράσης του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, από της ίδρυσής του (1973) μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται κυρίως μέσα από τα σχολεία εντάσσοντας στους κόλπους του μαθητές και μαθήτριες με τη βοήθεια και στήριξη των εκπαιδευτικών. Αναπτύσσει δράσεις σε διάφορους τομείς, όπως η προσφορά βοήθειας, η προστασία της υγείας και της ζωής, εκστρατείες για τη βελτίωση, διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, εκπαίδευση νέων εθελοντών και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των νέων μας σε επίκαιρα θέματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από την Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου και την Πρόεδρο του Τμήματος Νεών του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
κυρία Βανέσσα Κυπριανού.

Στην εκδήλωση τονίστηκε το έργο που αφιλοκερδώς προσφέρουν για δεκαετίες μεγάλος αριθμός εθελοντών καθώς και η γενναιόδωρη στήριξη μεγάλου αριθμού χορηγών και διαχρονικών υποστηρικτών του Τμήματος Νέων, οι οποίοι και τιμήθηκαν για την όλη συνεισφορά τους.

Δειτε Επισης

Μην χάσετε την μεγαλύτερη έκθεση Καριέρας: Οι θέσεις εργασίας που προσφέρει
Το FUELHOUSE στηρίζει τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Μικροί Ήρωες»
POP-UP ART EVENT στο Galleria Venti Studio
Τα πλούσια δώρα που σε περιμένουν στο Cyprus Job Fair
Cyprus Job Fair: Πενήντα και πλέον εργοδότες σας περιμένουν με 1000 θέσεις εργασίας
Δρος. Ελένης Σταύρου: Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνέδριο για τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Stephanis Black Friday 2023 – Αποκαλύφθηκαν ΟΛΕΣ οι προσφορές!
ΤΟ IRIEM ΘΕΣΠΙΣΕ ΕΤΗΣΙΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ Κ. ΓΟΥΛΙΑΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ"
Ψάχνεις δουλειά; Έλα στην Cyprus Job Fair και ανακάλυψε πέραν των 1000 θέσεων εργασίας