Ancoria Insurance: Καθαρή εγγυημένη απόδοση 6.2% σε αποταμιευτικό της ταμείο

Η Ancoria Insurance προσφέρει στους ιδιώτες πελάτες της ένα νέο αποταμιευτικό ταμείο με συνολική εγγυημένη καθαρή αποδόση 6.2% για περίοδο 24 μηνών!

Το νέο ταμείο, Ancoria 6.2% EUR Fund, θα καταβάλλει καθαρό κουπόνι 3.1% ετησίως και θα ρευστοποιηθεί στις 10/10/2025 (ημερομηνία λήξης). Το κεφάλαιο και η απόδοση είναι εγγυημένα από την Ancoria Insurance.

Το ταμείο είναι άμεσα διαθέσιμο για επένδυση και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να επικοινωνήσουν μαζί με την εταιρεία το συντομότερο λόγω του ότι η έκδοση του ταμείου είναι περιορισμένη. Η περίοδος εγγραφής δύναται να τερματιστεί νωρίτερα σε περίπτωση πλήρους κάλυψης του ταμείου.

Περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, για το ταμείο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ ή στο +357 22 551 300, ή στο info@ancoria.com.

Η Ancoria Insurance είναι ασφαλιστική εταιρεία ζωής, σουηδικής καταγωγής, η οποία ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1987. Εξειδικεύεται στην παροχή επαγγελματικών συνταξιοδοτικών σχεδίων για επιχειρήσεις και ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής συνδεδεμένων με επενδύσεις για ιδιώτες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών της για αποταμίευση, επένδυση και σύνταξη, με στόχο τον έγκαιρο οικονομικό προγραμματισμό.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus