Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας, Σοφίας Παπαδοπούλου

Θλίψη σκόρπισε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας, Σοφίας Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία της άτυχης νεαρής, θα τελεστεί το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου, η 21χρονη ήταν τεταρτοετής φοιτήτρια του προπτυχιακού προγράμματος Χημείας.

«Η Σοφία ήταν ένα αξιοθαύμαστο, ευχάριστο και κοινωνικό άτομο. Την χαρακτήριζε το ήθος, το γλυκό της χαμόγελο και η απέραντη αισιοδοξία της για τη ζωή. Πάρα της δυσκολίες που αντιμετώπιζε, η αγάπη της για τη Χημεία, η αφοσίωσή της, η εργατικότητά της και ο πρόσχαρος χαρακτήρας της την έκαναν μια ξεχωριστή παρουσία, που οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της θα θυμούνται πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τμήμα Χημείας εκφράζουν στα μέλη της οικογένειάς της, στους συγγενείς και στους φίλους της τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

160

Δειτε Επισης

Παγκόσμια πρωτιά Κύπρου στη μακροβιότητα ατόμων με θαλασσαιμία
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε