Τα ενεργειακά στο επίκεντρο συνάντησης του Προέδρου με αντιπροσωπεία της Exxon

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε συναντήσεις με αντιπροσωπεία της εταιρείας Exxon και με Συνέταιρο της επενδυτικής εταιρείας CVC Capital Partners Advisory.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη συνάντηση με την εταιρεία Exxon συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους  σχεδιασμούς της εταιρείας στα τεμάχια της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας στα οποία δραστηριοποιείται.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και οι ενέργειες της κυπριακής Κυβέρνησης για υλοποίηση των σχεδιασμών της στην κυπριακή ΑΟΖ.

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου, Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη συνάντηση με τη CVC Capital Partners Advisory συζητήθηκε η εμπειρία της εταιρείας σε σχέση με τις πρόσφατες επενδύσεις που πραγματοποίησε στην Κύπρο στον νευραλγικό τομέα της υγείας, αλλά και το περιθώριο μελλοντικών επενδύσεων σε τομείς ενδιαφέροντος όπως η υγεία, οι υποδομές και η παιδεία.

Δειτε Επισης

Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
ΥΠΕΞ: Η Κύπρος επαναβεβαιώνει ισχυρή υποστήριξη προς FAO για εξάλειψη της πείνας
Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ αναφέρθηκε ο ΠτΔ σε γεύμα Πολωνού Πρέσβη