Τα ενεργειακά στο επίκεντρο συνάντησης του Προέδρου με αντιπροσωπεία της Exxon

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε συναντήσεις με αντιπροσωπεία της εταιρείας Exxon και με Συνέταιρο της επενδυτικής εταιρείας CVC Capital Partners Advisory.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη συνάντηση με την εταιρεία Exxon συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους  σχεδιασμούς της εταιρείας στα τεμάχια της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας στα οποία δραστηριοποιείται.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και οι ενέργειες της κυπριακής Κυβέρνησης για υλοποίηση των σχεδιασμών της στην κυπριακή ΑΟΖ.

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου, Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη συνάντηση με τη CVC Capital Partners Advisory συζητήθηκε η εμπειρία της εταιρείας σε σχέση με τις πρόσφατες επενδύσεις που πραγματοποίησε στην Κύπρο στον νευραλγικό τομέα της υγείας, αλλά και το περιθώριο μελλοντικών επενδύσεων σε τομείς ενδιαφέροντος όπως η υγεία, οι υποδομές και η παιδεία.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα