Ιταλός που είχε εξαφανιστεί για δέκα χρόνια βρέθηκε στην Ελλάδα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί, έκανε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη: ο Ιταλός Αντάμο Γκουέρα, 55 ετών, είχε εξαφανιστεί πριν δέκα χρόνια αφήνοντας στους γονείς του ένα γράμμα στο οποίο έγραφε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

«Γειά σας μαμά και μπαμπά. Δεν έχω πολλά λόγια να σας πω, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν πάντα άσχημα. Θα προσπαθήσω να κάνω το τελευταίο αυτό βήμα με τον σωστό τρόπο για να μην ζήσετε και τον πόνο της κηδείας μου. Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του.

Το χρονικό

Ο Γκουέρα, ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών παιδιών που μεγάλωσαν στην Ίμολα της βόρειας Ιταλίας. Όλα αυτά τα χρόνια, η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει και οι εισαγγελείς εξακρίβωσαν ότι είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στην Ανκόνα, όπου είχε αγοράσει και ένα εισιτήριο του φέρι-μποτ με προορισμό την Ελλάδα.

Τώρα, οκτώ χρόνια αφότου η υπόθεσή είχε μπει στο αρχείο, απεσταλμένος της εκπομπής της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai εντόπισε τον άνδρα, ζωντανό και απολύτως υγιή, στην Πάτρα, όπου φαίνεται ότι ζει μόνιμα.

Ο 55χρονος προσπάθησε να ζητήσει, μάλιστα, από τον απεσταλμένο της εκπομπής «να τον ξεχάσει» και να μην μεταδώσει την είδηση. Η σύζυγος του «δήθεν αυτόχειρα» είδε το βίντεο και τον αναγνώρισε και παρά την έκπληξη και την στεναχώρια της, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εκπομπής έρευνας. «Δεν είναι άνδρας, δεν είναι πατέρας», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, ο Γκουέρα πρόσφατα είχε ζητήσει με αίτησή του να γραφτεί στα μητρώα των Ιταλών πολιτών που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Βούλα-Πάνω από 30 τραυματίες, ανάμεσά τους 12 ανήλικοι
Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα, καλύτερη η εικόνα στην Ιεράπετρα-Συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες
«Ο Φιντάν ανακοίνωσε ότι Τουρκία και Συρία ξεκίνησαν συνομιλίες για Συμφωνία Θαλάσσιας Δικαιοδοσίας»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την υπόθεση βιασμού 14χρονης στην Αττική-Αναζητείται ακόμη ένας
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κυριακής-«Της έκανε δώρο ένα smartwatch και την παρακολουθούσε με GPS»
Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα στην Κρήτη-Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών
«Ο χαρακτηρισμός τουρκολυβικού μνημονίου ως παράνομου δεν είναι αποδεκτός»