ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτης έχασε την πτήση του και έκανε γυαλιά καρφιά το αεροδρόμιο

Ένας επιβάτης της Ryanair ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στο προσωπικό αεροδρομίου καθώς έχασε την πτήση του. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο ένας γυμνόστηθος άνδρας σε κατάσταση αμόκ έσπασε έπιπλα και έναν υπολογιστή στο αεροδρόμιο της Πάλμα, ενώ δεν δίστασε να πετάξει έναν κάδο απορριμμάτων σε έναν τοίχο. Και όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια του προσωπικού της Ryanair που είχε κρυφτεί πίσω από μία γυάλινη πόρτα.

Σύμφωνα με το Ultima Hora ο άνδρας λίγο νωρίτερα φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά σε μέλος του προσωπικού της Ryanair. Το πανικόβλητο προσωπικό κάλεσε σε βοήθεια και έξι φρουροί ασφαλείας έφτασαν στο σημείο όπου είδαν τον άνδρα να να πετάει αντικείμενα στους τοίχους και να φωνάζει βρισιές.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου έσπασε τον καθρέφτη και απείλησε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα φέρεται να κόπηκε στο στήθος και την κοιλιά προτού οι φρουροί ασφαλείας καταφέρουν να τον συγκρατήσουν μέχρι να φτάσουν οι αξιωματικοί της ισπανικής Guardia Civil. Σημειώνεται ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια συνελήφθη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος προς Λεμεσό μετά από σχεδόν δέκα ώρες ταλαιπωρίας
Φορτηγό έπεσε πάνω σε αεροπλάνο της EasyJet στο Παρίσι-Ακυρώθηκε η πτήση προς Ρώμη
Μία εβδομάδα εθνικού πένθους στη Μιανμάρ μετά τον σεισμό των 7,7 βαθμών Ρίχτερ
Η Ουάσιγκτον απέλασε 17 «εγκληματίες» προς το Ελ Σαλβαδόρ
Αξιωματούχοι έψαχναν στη Γροιλανδία να βρουν κάποιον που θα ήθελε να συναντηθεί με τη σύζυγο του Βανς και δεν βρήκαν κανέναν
Υποστήριξη στη Λεπέν από κόμματα και πρόσωπα ακροδεξιάς σε Γαλλία και Ευρώπη
Πολλαπλά κατάγματα υπέστησαν οι οδηγοί των δύο φορτηγών-Εκτινάχθηκε ο ένας, εγκλωβίστηκε ο άλλος
Ατελείωτες ουρές στον αυτοκινητόδρομο εξαιτίας του τρομερού ατυχήματος
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό