Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονου στα κατεχόμενα-Συνελήφθησαν οι γονείς και ο αδελφός του

Μυστήριο επικρατεί γύρο από τον θάνατο του 23χρονου Muhammed Bedi Avcı, που είχε εντοπιστεί νεκρός σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην κατεχόμενη Λευκωσία, αφού για την υπόθεση συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές οι γονείς και ο αδελφός του.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, κατά την αρχική εξέταση του Avcı, εντοπίστηκε ένα κόψιμο στον αριστερό καρπό του και οίδημα στους πνεύμονές του. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν σπασμένα γυαλιά και ίχνη αίματος, ενώ από τις έρευνες διαφάνηκε πως έπεσε από ύψος έντεκα μέτρων.

Όπως αναφέρει η λεγόμενη αστυνομία, ξεκίνησε έρευνα γιατί υπάρχουν σχετικές υποψίες για το θάνατο, ενώ οι τρεις συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ερευνών.

Επίσης, αναφέρεται ότι η έρευνα συνεχίζεται και θα ληφθούν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση.

Οι κατοχικές αρχές ζήτησαν να τεθούν υπό κράτηση ύποπτοι για δύο ημέρες.

Δειτε Επισης

Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία
Συνολικά 20 πτήσεις από Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία
Πυρκαγιά σε δύο εστίες σε κοινότητες της Πάφου
Στο κάδρο δίκτυο κατασκοπείας του Ιράν σε Κύπρο και Ελλάδα-Εξετάζεται η σύνδεση των Αζέρων
Συνελήφθη 19χρονος που οδηγούσε με 130 χιλιόμετρα αντί 50
Τέσσερεις νεκροί στο Ισραήλ μετά από μπαράζ ιρανικών πυραύλων, παρά την κατάπαυση πυρός
Μαρτυρία για την τρομοκρατική στη Δαμασκό-«Μόλις τελειώσαμε την προσευχή, άνοιξε πυρ εναντίον και ανατινάχθηκε»
Συνεχίζεται το... πάρτι εγκληματιών στη Λεμεσό-Βομβιστική επίθεση σε μπυραρία, εμπρησμό σε όχημα μετά από μια ώρα
Συνελήφθη 56χρονος που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 16,5 κιλά κάνναβης
ΒΙΝΤΕΟ: Εφιαλτικό βράδυ στη Χίο-Εκκενώθηκαν περιοχές, μάχη σε πέντε πύρινα μέτωπα