Υπό κράτηση μέχρι την Πέμπτη οι πέντε ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό 20χρονης

Υπό κράτηση μέχρι αύριο, Πέμπτη θα παραμείνουν, σύμφωνα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, οι πέντε ύποπτοι για διερευνώμενη υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου θα εξέδιδε σήμερα την απόφαση του κατά πόσον τα πέντε άτομα, θα παρέμεναν υπό κράτηση, μετά από αίτημα του δημόσιου κατήγορου, μέχρι την έναρξη της δίκης τους, που ορίστηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

Ωστόσο το Δικαστήριο δεν εξέδωσε ούτε και σήμερα απόφαση και διέταξε όπως οι ύποπτοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι αύριο, προκειμένου να αποφασίσει.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου παρέπεμψε τους πέντε υπόπτους σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 5 Οκτωβρίου.

Τα πέντε άτομα αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια της βίας, εξαναγκασμό σε διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό ατόμων, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον πέντε ατόμων, δύο ηλικίας 20 ετών και τριών ηλικίας 19 χρόνων, τα οποία και συνελήφθησαν. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Σε έξαρση οι απάτες με SMS για δήθεν πληρωμή εξωδίκων-Απέσπασαν 2.000 ευρώ από 56χρονο
Σε επίπεδο Κόκκινου Συναγερμού ο κίνδυνος για δασικές πυρκαγιές το Σάββατο
Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ
Η Παραδεισιώτου τελικά στη θέση Κωνσταντίνου για πειθαρχικές Κατσουνωτού-Δεν κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά
Απειλεί τις ΗΠΑ ο Χαμενεΐ«Καμία επιτυχία στις επιθέσεις, το πυρηνικό μας πρόγραμμα παραμένει άθικτο»
Η ψηλότερη ζήτηση σε ρεύμα καταγράφηκε την Πέμπτη-«Ενδεχομένως να υπάρξουν μέρες με οριακή επάρκεια»
Το μυστικό διπλωματικό σχέδιο Τραμπ για το Ιράν-Προσφέρει 30 δισ. για ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα