Εκνευρισμένος και έντονος ο Πρόεδρος στη σύσκεψη-Δήλωσε ντροπιασμένος και ζήτησε απαντήσεις

Ιδιαίτερα έντονος και εμφανώς οργισμένος, παρουσιάστηκε στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον απόηχο των χθεσινών βίαιων επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την αρχική τοποθέτηση του, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν δεν έχουν να κάνουν με το Μεταναστευτικό. Τόνισε πως το πρόβλημα δεν είναι το Μεταναστευτικό και ότι γνωρίζουν ποιοι εμπλέκονται σε αυτές τις καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βαριές και ασήκωτες ευθύνες για τα βίαια επεισόδια, έπρεπε να υπήρχαν ήδη παραιτήσεις

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε έντονο ύφος και απευθυνόμενος προς τον Αρχηγό και την υπουργό και τα υπόλοιπα στελέχη της Αστυνομίας που κλήθηκαν και συμμετέχουν στη σύσκεψη, ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως με βάση όσα έχουμε δει, φάνηκε εκ του αποτελέσματος, πως δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τους πολίτες, τους τουρίστες και να διατηρήσουμε την ειρήνη και την ασφάλεια.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε στους παρευρισκόμενους πως αισθάνεται ντροπή για τα όσα εκτυλίχθηκαν και ζήτησε απαντήσεις από τον Αρχηγό και την υπουργό. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φανερά εκνευρισμένος, είπε πως, «ντροπή θα πρέπει να νιώθουν και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κατάδικος με βραχιολάκι στους συλληφθέντες για τα επεισόδια-Δεν πήραν χαμπάρι στις Κεντρικές

Στη σύσκεψη που ξεκίνησε στις 11 και 30 το πρωί, συμμετέχουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και όσοι είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη στη Λεμεσό εκ μέρους Αστυνομίας, που είναι ο Αρχηγός και Υπαρχηγός, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Εξάλλου, συμμετέχουν η υφυπουργός Παρά τω Προέδρω, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντός της ημέρας η ανακοίνωση της τριμελούς Επιτροπής για TAKATA-«Θα καλύψει περίοδο από το 2004»
Καταζητούνται δυο πρόσωπα από τις Αρχές-Ο ένας για κλοπές και ο δεύτερος για σοβαρά αδικήματα
Χάθηκαν ξανά τα ίχνη της 13χρονης Κωνσταντίνας Αδαμίδου
Γεμάτος με καπνούς ο χώρος που κοιμόντουσαν οι δυο-Ο ένας είχε διανυκτερεύσει ξανά στο υποστατικό
Αναμένεται να γίνει χαμός στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω καρναβαλιών-Τα μέτρα της Αστυνομίας
Έντονη αντίδραση ΔΗΣΥ για τους νεκρούς στη Λεμεσό-«Έγκληματική αδιαφορία»
Σε νέα φάση οι έρευνες για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου–Στις Αρχές ο ιατρικός του φάκελος
Νέα αστοχία από Αστυνομία-Έστειλε τιμολόγιο και ζητά 45,000 για την καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού
Οδικό χάρτη αλλά όχι μαγικές λύσεις βλέπει στο Κυπριακό η Αθήνα-«Σημασία έχει να καθίσουν στο τραπέζι»
ΒΙΝΤΕΟ: Έριξαν γκαζάκια σε πολυκατοικία στη Βάρκιζα-Εκεί έχει εξοχικό ευρωβουλευτής της ΝΔ