Επιτέθηκαν και στον πρόεδρο της Αρχής Λιμένων οι κουκουλοφόροι-Καταγγέλλει ανυπαρξία της Αστυνομίας

Θύμα των κουκουλοφόρων φαίνεται να είναι και ο πρόεδρος της Αρχής Λιμένων, Αντώνης Στυλιανού, ο οποίος καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο Παλιό Λιμάνι, την ώρα της εκδήλωσης διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, οι κουκουλοφόροι τον χτύπησα και του έκλεψαν το κινητό, ενώ αναφερόμενος στην παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο, ο κ. Στυλιανού υπέδειξε πως δεν ήταν υπαρκτή, παρά μόνο όταν ξεκίνησε το κυνηγητό.

«Δυστυχώς… Δεν θα σχολιάσω πολλά στο παρόν, απλά αναφέρω ότι ενώ βρισκόμουν στο Παλιο Λιμάνι ψες, δέχθηκα επίθεση από κουκουλοφόρους οι οποίοι με χτύπησαν και μου έκλεψαν το τηλέφωνο μου. Είμαι απόλυτα καλά στην υγεία μου αλλά με περιορισμένη πρόσβαση στην επικοινωνία. Αν και είχαμε ζητήσει παρουσία της Αστυνομίας στο χώρο αυτή δεν ήταν υπαρκτή παρά μόνο όταν ξεκίνησε το κυνηγητό, με αποτέλεσμα θαμώνες να κρύβονται κάτω από τα τραπέζια και σε εσωτερικούς χώρους των υποστατικών», έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Δειτε Επισης

Επιστολή στον Τραμπ από μέλη του Κογκρέσου-Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Εξέλιξη στην υπόθεση Λαρένα για στημένους αγώνες-Έκλεισε με απόφαση Εισαγγελέα, σύμφωνα με την Αστυνομία