ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κατάδικος με βραχιολάκι στους συλληφθέντες για τα επεισόδια

Δεν έφτανε το χάος που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, το οποίο εξέθεσε για άλλη μια φορά την Αστυνομία, η οποία έτρεχε πίσω από τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι μετέτρεψαν τον παραλιακό σε πεδίο μάχης, άλλο ένα γεγονός έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά δείχνοντας πως η κατάστασης μπάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται κατάδικος που συνεχίζει να εκτίει την ποινή του, με το καθεστώς της ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόσωπο ο οποίος σχετικά πρόσφατα, αποφασίστηκε όπως συνεχίσει να εκτίει την ποινή του με το βραχιολάκι και ο οποίος με βάσει τους κανονισμούς και τα όσα προνοεί η Νομοθεσία, θα έπρεπε να βρίσκεται περιορισμένος στο σπίτι του.

Αντί αυτού, βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες της Αστυνομίας για την εμπλοκή του στα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό. Γεγονός, που δημιουργεί τεράστια ερωτήματα και δείχνει κενά, αφού σύμφωνα με τα όσα προνοούν οι κανονισμοί, ο κρατούμενος πέραν του ότι θα έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι του, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε είναι υπό το καθεστώς της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και παραβιάζει τους όρους, τότε ηχεί ο συναγερμός σε κινητό τηλέφωνο Αξιωματικού των φυλακών και στο Κέντρο Ελέγχου.

Εντούτοις, άγνωστο για ποιο λόγο οι φυλακές από χθες βράδυ, οπότε ο κρατούμενος παραβίασε τους όρους με το βραχιολάκι για να μεταβεί στη διαμαρτυρία, δεν ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα ο κρατούμενος να συμμετάσχει σε επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κρατούμενο που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για υπόθεση ναρκωτικών και είχε τεθεί πρόσφατα στο πρόγραμμα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Επεισοδιακή καταδίωξη καταζητούμενου στη Λεμεσό-Τον τσάκωσαν με παράνομο 32χρονο και με ναρκωτικά
Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και τεκμήρια για τον εντοπισμό των βάνδαλων των γηπέδων Απόλλωνα και ΑΕΛ