Καταδίωξη οχήματος με πυροβολισμούς στη Λάρνακα-Προσπάθησε να διαφύγει πεζός ο οδηγός

Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί ρίχθηκαν εναντίον αυτοκινήτου, που οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα στο κέντρο της Λάρνακας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οπως αναφέρει, αυτοκίνητο που είχε κλαπεί σήμερα το πρωί από τα Περβόλια εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες του σε περιοχή της Λάρνακας και αμέσως ενημερώθηκε ο αξιωματικός Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στη περιοχή έσπευσαν περίπολα της Αστυνομίας για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο, ωστόσο μόλις το άτομο που οδηγούσε το όχημα αντιλήφθηκε τα μέλη της Δύναμης, άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και εισήλθε σε διάφορους δρόμους της Λάρνακας.

Το όχημα καταδιώχθηκε από μέλη της Ομάδας Ζ της Αστυνομίας, ενώ σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε λίνιες πεζοδρομίου και ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, ωστόσο καταδιώχθηκε από μέλος της Ομάδας Ζ, το οποίο έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα. Τελικά το μέλος της Ομάδας Ζ κατάφερε να συλλάβει τον άνδρα και με τη βοήθεια πολίτη έγινε κατορθωτή η ακινητοποίηση του.

Ο οδηγός του οχήματος δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι στον χώρο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπον το οποίο δεν επιβιβάστηκε σε αυτό, όταν ο οδηγός διέφυγε, ενώ από εξετάσεις κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση.

Την υπόθεση της κλοπής του αυτοκινήτου διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου ενώ το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας θα εξετάσει μεταξύ άλλων υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προφυλακιστέος ο αδελφός του Αγγελή που απείλησε «να καθαρίσει» τον πατέρα των υπόπτων

Δειτε Επισης

Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Συγκάλεσαν επίσημα την νέα πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη για τις 16 και 17 Ιουλίου
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Συνεχίζονται οι απάτες για δήθεν παραδώσεις ταχυδρομικών πακέτων
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο οδηγός του τετραπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό