Ζητά εκ νέου επαναφορά μέτρων στήριξης για καύσιμα και ρεύμα ο ΔΗΣΥ-«Μέγα σφάλμα οικονομικής πολιτικής»

Επανέρχεται εκ νέου ο Δημοκρατικός Συναγερμός για την απόφαση της Κυβέρνησης, για διακοπή των μέτρων στήριξης στα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι, η απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει τα μέτρα στήριξης στα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου, συνιστά μέγα σφάλμα οικονομικής πολιτικής.

Όπως σημειώνει ο Ονούρφιος Κουλλά, η εν λόγω απόφαση «όχι μόνο έπληξε σοβαρά δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενους, αλλά ταυτόχρονα, συνέβαλε στις ανατιμήσεις και την αναζωπύρωση του πληθωρισμού. Την ίδια ώρα, είναι ένας από τους λόγους που δεν απέδωσε η μείωση του ΦΠΑ όσο αναμενόταν».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «ενόψει του κινδύνου νέων ανατιμήσεων, ο οποίος δυστυχώς υποτιμάται από την κυβέρνηση, η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είχε αποστείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας την επαναφορά των μέτρων στήριξης των πολιτών καθώς επίσης και την εντατικοποίηση των ελέγχων, κυρίως για τα προϊόντα που μειώθηκε ο ΦΠΑ».

Καταλήγοντας ο κ. Κουλλά αναφέρει πως, «αυτά ζητάμε και σήμερα ως ελάχιστα μέτρα στήριξης της κοινωνίας, της μεσαίας τάξης, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και προς όφελος της οικονομίας μας γενικότερα. Ας περιορίσουμε τη ζημιά που ήδη έγινε».

Δειτε Επισης

Επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Βουλής
Η ΕΕ θέλει εποικοδομητική σχέση με Τουρκία-Βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης
Κόλλησε η βελόνα του Τατάρ στα «κυριαρχικά δικαιώματα»-Εκθείασε τον κατοχικό στρατό
Ενοχλημένοι οι Τούρκοι από την επίσκεψη Κόμπου στη Συρία
Μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Έλληνας ΥΠΕΞ-Στην ατζέντα και το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου η άτυπη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό-Εντατικές προετοιμασίες της Ε/Κ πλευράς
Επιστολή ψευδοκράτους στα ΗΕ-Ισχυρίζεται «παραβιάσεις εναέριου χώρου» από ΚΔ και Ελλάδα
Μύλος με τις θέσεις στη σχολική εφορία του Δήμου Δρομολαξιάς-Μενεού, δριμεία επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ
Επενδύσεις και την πιθανότητα επίσκεψης επιχειρηματικής αποστολής συζήτησαν Κόμπος και Αλ Σαρά
Θύμα επιτήδειων ο Τατάρ-Καταγγέλλει ότι χρησιμοποιούν την εικόνα και τη φωνή του για διαδικτυακές απάτες