ΒΙΝΤΕΟ: Σέρφερ έβγαλε τον πύθωνά του βόλτα στη θάλασσα

Ακριβά πλήρωσε ένας σέρφερ τη βόλτα με τον πύθωνά του, τον οποίο περιέφερε πάνω σε μία σανίδα του σερφ τρομοκρατώντας τους λουόμενους σε παραλία της Αυστραλίας.

Ο Ίγκρο Φιούζα, όπως ονομάζεται ο σέρφερ, καλείται τώρα να πληρώσει ένα πρόστιμο ύψους 1.400 ευρώ για τη ριψοκίνδυνη βόλτα με το φίδι του, την Σίβα.

Όπως εξήγησαν οι αρχές ο σέρφερ αφενός έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του πύθωνα και αφετέρου παραβίασε την άδεια που του έχει δοθεί για να έχει το ερπετό σε δημόσιο χώρο, αφού δεν του επιτρέπει να τον περιφέρει στο νερό.

Ο σέρφερ απαθανάτισε, μάλιστα, και σε βίντεο τη βόλτα του πύθωνα πάνω στη σανίδα του σερφ στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση για Αίγυπτο-Γυναίκα απαιτούσε να πάει στη business class γιατί «πόναγαν τα στήθη της»
BINTEO: Αστυνομικοί στη Γαλλία έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική από τον... Τιτανικό
Τουρίστας προσπάθησε να βγάλει selfie και προκάλεσε ζημιές σε πίνακα 300 ετών
Εγκεφαλικά νεκρή για αρκετούς μήνες, γέννησε αγόρι πριν τη βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη τέσσερις μέρες μετά
Ο «δείκτης πίτσας» στις ΗΠΑ είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Δώδεκα χρόνια ψάχνει σε χωματερή σκληρό δίσκο με το κλειδί για 732 εκατ. ευρώ σε Bitcoin
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και... δεν πήγε κανείς
Viral νονά στην Ελλάδα, έπιασαν φωτιά τα μαλλιά της-«Φοβόμουν την Ανάσταση και το έπαθα σε βάφτιση»