Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι πέντε Ισραηλίτες που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό 20χρονης

Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι πέντε συλληφθέντες, δύο ηλικίας 20 ετών και τριών ηλικίας 19 χρόνων, αναφορικά με την υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, το Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου θα συνεδριάσει στις 5 Οκτωβρίου.

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι πέντε Ισραηλίτες είναι σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια της βίας, εξαναγκασμός σε διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση των πέντε αλλοδαπών μέχρι αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, για να αποφασίσει σε αίτημα του δημοσίου κατηγόρου για κράτηση τους μέχρι την έναρξη της δίκης.

Σημειώνεται ότι, στις 4 Σεπτεμβρίου η 20χρονη Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από πέντε Ισραηλινούς, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Ακολούθως, εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον πέντε προσώπων από το Ισραήλ και συνελήφθησαν.

Δειτε Επισης

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες