Συνελήφθη 23χρονος που έσπρωξε και εξύβρισε μέλη της Αστυνομίας

Νεαρός, ηλικίας 23 ετών, που φέρεται να οδηγούσε σε κατάσταση μέθης την Κυριακή στην Πάφο αρνήθηκε να δώσει δείγμα για τελικό έλεγχο και έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, ο οδηγός του οποίου σε έλεγχο αλκοόλης είχε ένδειξη 70mg, αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 23χρονος αρνείτο να συνεργαστεί με την Αστυνομία για παροχή δείγματος για τελικό έλεγχο και φέρεται να αντέδρασε σπρώχνοντας το μέλος της δύναμις. Επίσης φέρεται να εξύβρισε τα μέλη της Τροχαίας Πάφου. Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα