Συνελήφθη 23χρονος που έσπρωξε και εξύβρισε μέλη της Αστυνομίας

Νεαρός, ηλικίας 23 ετών, που φέρεται να οδηγούσε σε κατάσταση μέθης την Κυριακή στην Πάφο αρνήθηκε να δώσει δείγμα για τελικό έλεγχο και έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, ο οδηγός του οποίου σε έλεγχο αλκοόλης είχε ένδειξη 70mg, αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 23χρονος αρνείτο να συνεργαστεί με την Αστυνομία για παροχή δείγματος για τελικό έλεγχο και φέρεται να αντέδρασε σπρώχνοντας το μέλος της δύναμις. Επίσης φέρεται να εξύβρισε τα μέλη της Τροχαίας Πάφου. Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Δειτε Επισης

Συναντήθηκε με Τατάρ ο Στιούαρτ-«Και οι δύο ηγέτες επιθυμούν πρόοδο στη συνάντηση»
Επικρίσεις Αναστασιάδη στον ΔΗΣΥ-«Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία»
Νέα αντίδραση Αντριάνας για απόλυση Βαρωσιώτου-«Το κάχρι τους είναι ότι δεν είναι διεφθαρμένη και λέει την αλήθεια»
Ένταση στη δομή ανηλίκων Hope For Children-Μπούκαραν στο γραφείο λειτουργού και έσπασαν υπολογιστή
Εκκενώθηκε χώρος ξενοδοχείου στον Πρωταρά μετά από διαρροή χημικών
Περιμένει εξηγήσεις για την Βαρωσιώτου η Κυβέρνηση-«Λογικό και αυτονόητο τέτοιες αποφάσεις να προκαλούν εικασίες»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Σοβαρά λάθη και ευθύνες καταλογίζει η Ελεγκτική σε ΤΔΕ για τις έξυπνές στάσεις-«Μικρές με μηδενική ορατότητα»
Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες
Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»