Συνελήφθη 42χρονη που πήγε για... δωρεάν ψώνια σε υπεραγορά

Στη σύλληψη γυναίκας 42 ετών προχώρησε η Αστυνομία για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπεραγορά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15.9.23 και ώρα 17:30 φρουροί ασφαλείας υπεραγοράς στην Κάτω Πάφο ανέκοψαν για έλεγχο γυναίκα κατά την αναχώρηση της από αυτήν.

Στην κατοχή της φέρεται να βρέθηκε κλοπιμαία περιουσία προερχόμενη από την υπεραγορά, όπως διάφορα είδη καλλωπισμού και άλλα αντικείμενα.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 46χρονη μόνιμη κάτοικο Κύπρου. Εναντίον της 46χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη. Ακολούθως αυτή κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.

Δειτε Επισης

Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό