Χειροπέδες σε 31χρονο που έφθασε στην Κύπρο με ένα κιλό μεθαμφεταμίνης

Στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω αεροδρομίων, συνελήφθη χθες βράδυ άντρας ηλικίας 31 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές του 31χρονου, ο οποίος αφίχθηκε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν τρείς ξύλινοι δίσκοι στους οποίους υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες εννέα νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά, ένα κιλό και 260 γραμμάρια άσπρης κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.

Ο 31χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο άτυχος 16χρονος και προσέκρουσε σε δέντρο-Εντοπίστηκε νεκρός σε χαντάκι
«Απαιτούμε την παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη, εκβίαζαν τη Ντόρια Βαρωσιώτου να αλλάζει πορίσματα»
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Στον ανακριτή η Μουρτζούκου-Οι αστυνομικοί επιχειρούν να αποσπάσουν ομολογία για το τι έχει συμβεί στον Παναγιωτάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο στο Κολωνάκι–Πάνω από δέκα τραυματίες, ένα σοβαρά
Χ. Πετρίδης στον REPORTER: Η συμμετοχή στα κοινά έχει μόνο ένα νόημα, να αλλάξεις όσα δεν λειτουργούν
Χτίζει νέες βάσεις με τη βάση η ΕΔΕΚ-Κατέβηκε στον κόσμο και αποκαθιστά σχέσεις
Καινοτομεί ο Δήμος Λευκωσίας-Επιχειρεί σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας για μείωση κόστους στο ρεύμα