ΒΙΝΤΕΟ: Υπάλληλοι αεροδρομίου κλέβουν τσάντες επιβατών στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Υλικό από κάμερες ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που δύο υπάλληλοι της TSA φέρονται να έκλεψαν τουλάχιστον 600 δολάρια σε μετρητά και άλλα αντικείμενα από τις αποσκευές ανυποψίαστων επιβατών σε αεροδρόμιο της Φλόριντα.

Ο Josue Gonzalez, 20 ετών, και ο Labarrius Williams, 33 ετών, καταγράφηκαν από την κάμερα καθώς φέρονται να έψαχναν τις τσάντες των ταξιδιωτών που περίμεναν να περάσουν από τον σαρωτή στο σημείο ελέγχου Ε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι τον Ιούνιο.

Οι εργαζόμενοι της TSA συνελήφθησαν τον Ιούλιο, όταν οι αρχές επιβολής άρχισαν να ερευνούν τους ισχυρισμούς για κλοπές που συνέβαιναν στο σημείο ελέγχου, ανέφερε το NBC6.

Βίντεο από το σημείο ελέγχου δείχνει τους δύο κατηγορούμενους κλέφτες στο τμήμα παράδοσης αποσκευών του σημείου ελέγχου, καθώς συνεργάζονταν για να πάρουν χρήματα από πορτοφόλια και πορτοφόλια που περνούσαν από μπροστά τους στο μηχάνημα ακτίνων Χ.

Σε κάποιο σημείο, το θρασύτατο ζευγάρι στεκόταν ο ένας δίπλα στον άλλο και φαινόταν να συνομιλεί, ενώ ο Williams έψαχνε κρυφά σε μια μαύρη τσάντα, αφαιρώντας ένα αντικείμενο και αφήνοντάς το στον κάδο μέχρι που ο Gonzalez μετακίνησε τον κάδο στον ιμάντα μεταφοράς και τσέπωσε το αντικείμενο, σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε το NBC Miami.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που τεράστια τρύπα «καταπίνει» αυτοκίνητο στις ΗΠΑ
Έκρυψε κοκαΐνη αξίας €10.000 στην... περούκα του και δοκίμασε να ταξιδέψει
Μητέρα υποστηρίζει ότι η λύση στα ξεσπάσματα βίας του παιδιού της στο σχολείο είναι η κατανάλωση μπανάνας
ΒΙΝΤΕΟ: Δήμαρχος στη Βραζιλία «έστησε» ένοπλη επίθεση εναντίον του για τους ψήφους αλλά του γύρισε μπούμερανγκ
Άστεγοι κέρδισαν 500.000 ευρώ σε ξυστό που αγόρασαν με κλεμμένη κάρτα και ζητά τα μισά ο ιδιοκτήτης
Η καλύτερη φωτογραφία UFO που τραβήχτηκε ποτέ-Το μυστήριο που την περιβάλλει
ΒΙΝΤΕΟ: «Χιονισμένο» χωριό στην Κίνα γέμισε τους δρόμους με βαμβάκι για να μην χάσει τους τουρίστες
Πλαστογράφησε πιστοποιητικά θανάτου του παππού και της γιαγιάς του για να μην πάει δουλειά
Κάμερα που δεν σταματά να κόβει κλήσεις μάζεψε λεφτά για ανακαίνιση σχολείων και εσωτερική πισίνα
Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής αποκάλυψε την ημέρα με την μεγαλύτερη... επισκεψιμότητα στην επιχείρηση της