ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Μετά από αρκετές συντονισμένες προσπάθειες, με πολλή επιμονή και υπομονή από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (Εταιρείες Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών), είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του Συνδέσμου Εταιρειών Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών.

Σήμερα, είναι μια μέρα που οι εταιρείες Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών ενώνονται δυναμικά και έχουν ένα μεγάλο όραμα: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που τόσο ταλαιπωρούνται ζώντας σε πολυκατοικίες και κοινόκτητες οικοδομές.

Υπόσχεσή μας είναι όπως κάθε μέρα από σήμερα θα βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε αδικία που μαστίζει τις κοινόκτητες οικοδομές και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες και το κράτος μας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δεσμό άξιο, τίμιο και προπαντός δημοκρατικό αλλά και συνάμα διεκδικητικό για τους συμπολίτες μας.

Ο Σύνδεσμος μας αποσκοπεί στο να μειώσει την σύγχυση που υπάρχει στις κοινόκτητες οικοδομές και να ενημερώνει σωστά, έγκαιρα και έγκυρα τους ιδιοκτήτες και τις Διαχειριστικές Επιτροπές των κτιρίων ώστε να υπάρχει μία ομαλή και υγιής συμβίωση σε όλες τις οικοδομές της Κύπρου σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τα πρότυπα που τις διέπουν.

Εδώ και αρκετό καιρό, όλες οι Εταιρείες Διαχείρισης Κοινόκτητων Εργοδοτών, συνεργαζόμαστε και εργαζόμαστε στενά μεταξύ μας για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε.

Με αυτό το μήνυμα, ανακοινώνουμε το νέο μας ξεκίνημα ως ένας ισχυρός Σύνδεσμος Διαχειριστών Κοινόκτητων Οικοδομών Κύπρου και υποσχόμαστε να φέρουμε διαφάνεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής στις κοινόκτητες οικοδομές.

Δειτε Επισης

Μην χάσετε την μεγαλύτερη έκθεση Καριέρας: Οι θέσεις εργασίας που προσφέρει
Το FUELHOUSE στηρίζει τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Μικροί Ήρωες»
POP-UP ART EVENT στο Galleria Venti Studio
Τα πλούσια δώρα που σε περιμένουν στο Cyprus Job Fair
Cyprus Job Fair: Πενήντα και πλέον εργοδότες σας περιμένουν με 1000 θέσεις εργασίας
Δρος. Ελένης Σταύρου: Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνέδριο για τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Stephanis Black Friday 2023 – Αποκαλύφθηκαν ΟΛΕΣ οι προσφορές!
ΤΟ IRIEM ΘΕΣΠΙΣΕ ΕΤΗΣΙΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ Κ. ΓΟΥΛΙΑΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ"
Ψάχνεις δουλειά; Έλα στην Cyprus Job Fair και ανακάλυψε πέραν των 1000 θέσεων εργασίας