ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΚΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Μετά από αρκετές συντονισμένες προσπάθειες, με πολλή επιμονή και υπομονή από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (Εταιρείες Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών), είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του Συνδέσμου Εταιρειών Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών.

Σήμερα, είναι μια μέρα που οι εταιρείες Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών ενώνονται δυναμικά και έχουν ένα μεγάλο όραμα: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που τόσο ταλαιπωρούνται ζώντας σε πολυκατοικίες και κοινόκτητες οικοδομές.

Υπόσχεσή μας είναι όπως κάθε μέρα από σήμερα θα βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε αδικία που μαστίζει τις κοινόκτητες οικοδομές και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες και το κράτος μας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δεσμό άξιο, τίμιο και προπαντός δημοκρατικό αλλά και συνάμα διεκδικητικό για τους συμπολίτες μας.

Ο Σύνδεσμος μας αποσκοπεί στο να μειώσει την σύγχυση που υπάρχει στις κοινόκτητες οικοδομές και να ενημερώνει σωστά, έγκαιρα και έγκυρα τους ιδιοκτήτες και τις Διαχειριστικές Επιτροπές των κτιρίων ώστε να υπάρχει μία ομαλή και υγιής συμβίωση σε όλες τις οικοδομές της Κύπρου σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τα πρότυπα που τις διέπουν.

Εδώ και αρκετό καιρό, όλες οι Εταιρείες Διαχείρισης Κοινόκτητων Εργοδοτών, συνεργαζόμαστε και εργαζόμαστε στενά μεταξύ μας για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε.

Με αυτό το μήνυμα, ανακοινώνουμε το νέο μας ξεκίνημα ως ένας ισχυρός Σύνδεσμος Διαχειριστών Κοινόκτητων Οικοδομών Κύπρου και υποσχόμαστε να φέρουμε διαφάνεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής στις κοινόκτητες οικοδομές.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus