Κάηκαν ανακυκλώσιμα οχήματα στο Γέρι-Παραμένει στο σημείο η Πυροσβεστική

Ανακυκλώσιμα οχήματα ήταν τα υλικά που κάηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Γέρι, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να δηλώνει ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και παραμένει στο σημείο, ώστε να αντιμετωπίσει τυχόν αναζωπυρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρκαγιά σε σωρό από ανακυκλώσιμα υλικά στο Γέρι-Ανακλήθηκε προσωπικού

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά που έκαιγε στη βιομηχανική περιοχή Γερίου, ξέσπασε σε στοιβάδα από ανακυκλώσιμα οχήματα εντός του περιφραγμένου χώρου του εργοστασίου ανακυκλώσιμων υλικών.

Ο κ. Κεττής επεσήμανε πως δεν κινδύνευσαν υποστατικά, ενώ έγινε προσπάθεια να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε άλλη στοιβάδα. Έχει ενημερωθεί η Υπηρεσία περιβάλλοντος και ανταποκρίνεται με λειτουργούς της. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο δύο ώρες μετά και στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Σημειώνεται πως η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5:40 το πρωί της Παρασκευής και στο σημείο έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα. Λόγω της κατάστασης, οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν με ακόμη ένα όχημα, ενώ κρίθηκε αναγκαίο να γίνει και ανάκληση προσωπικού στην επαρχία Λευκωσίας και Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Εντοπίστηκαν 83 συσκευασίες CBD και THC σε περίπτερο στη Λάρνακα
Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί