Ο Οργανισμός Salamis παρουσιάζει τη συναυλία «Ταξιδεύοντας με την Αλέξια»

Ο Οργανισμός Salamis διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία με την διεθνώς καταξιωμένη και πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια Αλέξια Βασιλείου, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στις 19.30 στην «Μικρή Σαλαμίνα» Πάρκο Γλυπτικής Φίλιππου Γιαπάνη στην Φασούλα, Λεμεσού.

Η Αλέξια θα ερμηνεύσει μια ενδιαφέρουσα και πλούσια μουσικά επιλογή τραγουδιών, από το ελληνικό και αγγλικό της ρεπερτόριο, από την δισκογραφία της, τραγούδια που εμπνέουν και που ανυψώνουν το πνεύμα και την ψυχή. H μουσική προσέγγιση της Αλέξιας, είναι ένα μουσικό, ηχητικό αμάλγαμα, που συνδέει το οικείο με το άγνωστο, μεταφέροντας στο κοινό μια νέα εμπειρία. Η μοναδική Αλέξια θα συνοδεύεται από τετραμελή ορχήστρα επιλεγμένων μουσικών με επιρροές από την Τζαζ, την Κλασική, την Πειραματική, την Ηλεκτρονική Μουσική αλλά και την World Music, και θα συνοδεύεται από επίλεκτες φωνές από την νεοσύστατη Χορωδία Αυτοσχεδιασμού της.

Μια μυσταγωγική βραδιά στον υπέροχο χώρο της «Μικρής Σαλαμίνας» Πάρκο Γλυπτικής Φίλιππου Γιαπάνη, του γνωστού αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, όπου η μαγευτική φωνή της Αλέξιας θα μας ταξιδέψει νοερά στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο και την Αρχαία Σαλαμίνα, απ’ όπου ο ιδρυτής του Οργανισμού εμπνεύστηκε το όνομα της εταιρείας πριν από 65 χρόνια. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στην μνήμη του ιδρυτή του Οργανισμού Salamis, Βάσου Χατζηθεοδοσίου.

Ο Οργανισμός Salamis ιδρύθηκε το 1959 στην Αμμόχωστο και γιορτάζει 65 χρόνια ζωής και προσφοράς. Σήμερα, ο Κυπριακός Οργανισμός ΣΑΛΑΜΙΣ ενώνει διαχρονικά και σταθερά με τα ιδιόκτητα πλοία του την Κύπρο με την Ελλάδα, την Ηπειρωτική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Με γραφεία τόσο στην Κύπρο όσο και την Ελλάδα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη ναυτιλία, οδικές, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές, διαχείριση εμπορευμάτων, πρακτορεύσεις πλοίων, εκτελωνίσεις, oil and gas logistics, αλλά και υπηρεσίες εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού. Με την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και το ήθος που χάραξε ο ιδρυτής του Οργανισμού, συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Η φιλανθρωπική συναυλία εμπίπτει στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του Οργανισμού Salamis και όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος στην Λεμεσό για τις ανάγκες των προγραμμάτων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξίωση και ένα ξεχωριστό αναμνηστικό δώρο που θα δοθεί στους παρευρισκόμενους.

Tιμή εισιτηρίου: €50 κατ’ άτομο

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια από τα γραφεία της Salamis Tours σε όλες τις πόλεις στο Παγκύπριο τηλέφωνο 77 77 85 00.

https://www.facebook.com/salamis.tours

https://www.instagram.com/salamistours/

1_ΤΑΧΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ

Δειτε Επισης

Ημέρα Ενημέρωσης με τα Προγράμματα της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ
OJO – Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ
Η πιο Παράδοξη Μαγική Περιπέτεια Ξεκινά στο Paradox Museum Limassol!
Μεγαλειώδης επιτυχία κατέγραψε το Cyprus Job Fair
Έργο ACTIVATE: Ένα Έργο Συμπερίληψης και Ψηφιακής Ενδυνάμωσης Ολοκληρώνεται
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Μην χάσετε την μεγαλύτερη έκθεση Καριέρας: Οι θέσεις εργασίας που προσφέρει
Το FUELHOUSE στηρίζει τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Μικροί Ήρωες»
POP-UP ART EVENT στο Galleria Venti Studio