Συγκάλεσε διϋπουργική σύσκεψη για Μεταναστευτικό ο Ιωάννου-Στο μικροσκόπιο όλα τα ζητήματα

Στη σύγκληση διϋπουργικής σύσκεψης για το Μεταναστευτικό προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις τρεις το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τη συμμετοχή των αρμοδίων υπουργών, υφυπουργών, εκπροσώπων της Αστυνομίας και άλλων υπηρεσιακών, με θέμα τη διαχείρισης της Μετανάστευσης. Συγκεκριμένα στη σύσκεψη προσκλήθηκαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Παιδείας, Εργασίας, Υφυπουργός Πρόνοιας.

Στην ατζέντα της σύσκεψης θα πραγματοποιηθεί μια ανασκόπηση των όσων έχουν γίνει μέχρι σήμερα αλλά και των κινήσεων που χρειάζεται να γίνουν σε διάφορα επίπεδα, για να αντιμετωπιστεί το Μεταναστευτικό.

Ειδικότερα, η παρουσία της υπουργού Παιδείας, καταδεικνύει την ανάγκη αντιμετώπισης των συνεπειών του Μεταναστευτικού στα σχολεία, στον απόηχο μάλιστα των επεισοδίων σε Λεμεσό και Χλώρακα, ενώ η παρουσία του υπουργού Εργασίας, καταδεικνύει και την πρόθεση της Κυβέρνησης, να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της αδήλωτης εργασίας.

Εξάλλου η παρουσία της υπουργού Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, σχετίζονται άμεσα με το ζήτημα της ασφάλειας και της διατήρησης της τάξης, το οποίο έθεσε ως βασική προτεραιότητα μετά τα σοβαρά επεισόδια στις αρχές του μήνα, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Δειτε Επισης

Αποχαιρέτησε την εγκλωβισμένη Ελένη Βελούνια και έστειλε μήνυμα αναβάθμισης των συνθηκών διαβίωσης η Αριστοτέλους
Στο Παρίσι ο Φιντάν-Συζητά ευρωτουρκικά και θέματα ασφάλειας της Ευρώπης
Επαναφέρει την υπόθεσή του με Σιζόπουλο ο Παπαδάκης, στον απόηχο της καταδίκης Λεπέν
ΒΙΝΤΕΟ: Δρόμοι ποτάμια από την κακοκαιρία στην Ελλάδα-Χτυπά ασταμάτητα η κακοκαιρία
Λάβρος κατά Φειδία ο Αρχιεπίσκοπος-«Να γίνει ένα μάθημα στον κυπριακό λαό, ότι η ψήφος είναι ιερή»
Μόνο με έκδοση βίζας για όσους ταξιδεύουν προς Ηνωμένο Βασίλειο από 2 Απριλίου
Τα σημεία προόδου και απόκλισης καταγράφει η κοινή δήλωση Χριστοδουλίδη-Τατάρ
Σάλος στην Τουρκία μετά τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ ελέω... Ιμάμογλου-Αρχίζει αυτεπάγγελτη έρευνα η Εισαγγελία
Στα ευκολότερα θέματα η πρόοδος-«Καλύτερη» η συζήτηση για οδοφράγματα, πήγε με χάρτες ο Πρόεδρος
Πρώτη παραδοχή σε υπόθεση σφετερισμού-Δήλωσε ένοχη σε 19 κατηγορίες μια εκ των Ουγγαρέζων κατηγορουμένων