Υπερφορτωμένο πλοιάριο με 118 μετανάστες έφθασε στο Κάβο Γκρέκο-Μεταφέρονται στο Πουρνάρα

Συνολικά 118 άτομα, έφτασαν τα ξημερώματα με πλοιάριο στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι το πλοιάριο εντοπίστηκε γύρω στις 04.40 τα ξημερώματα και λόγω της υπερφόρτωσης του, κρίθηκε αναγκαία η μετάβαση στο σημείο σκαφών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας.

Στο πλοιάριο επέβαιναν συνολικά 118 άτομα, 83 άντρες, 9 γυναίκες, 11 παιδιά και 15 ασυνόδευτοι ανήλικοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην μαρίνα Αγίας Νάπας και από εκεί οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου.

Τα 118 άτομα, όλοι από τη Συρία, ανακρίνονται και λαμβάνονται τα στοιχεία τους, ενώ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται να μεταφερθούν στη συνέχεια στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Δειτε Επισης

Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας (pic)