Υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση οι τραυματίες στο εργοστάσιο- Σε στρατιωτικό υλικό οφείλεται η έκρηξη

Σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν από το σώμα τους, θραύσματα του αντικειμένου το οποίο εξερράγη το πρωί σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων, αναμένεται να υποβληθούν τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σε δηλώσεις της η Μαρίνα Χριστοδούλου, Λειτουργός Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι «η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί τρία πρόσωπα, ηλικίας 68, 55 και 50 ετών, από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων» στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι διενήργησαν εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις».

tessera

tria

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 07.30 το πρωί την ώρα που ο 68χρονος προσπαθούσε να κατεβάσει από το αυτοκίνητο του σίδερα τα οποία μετέφερε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν, διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

dyo

ena

Τα τρία άτομα αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν θραύσματα από το σώμα τους.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η έκρηξη οφείλεται σε στρατιωτικό υλικό και η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί από που παραλήφθηκε το συγκεκριμένο αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων.

Δειτε Επισης

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Ν. Υπηρεσία για καταδίκη Ουγγαρέζων: Πρώτη υπόθεση που κρίθηκε με βάση άρθρο 303Α του Ποινικά Κώδικα
Δεκαπεντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα (pic)
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα