Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Κύπρου-Μάλτας στη Βαλέτα

Οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό και οι προκλήσεις της ΕΕ και της Νότιας Γειτονίας συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου και Μάλτας.

Σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα «Χ» αναφέρεται ότι ο Υπουργός Κωνσταντίνος Κόμπος συναντήθηκε στο περιθώριο του MED9, που πραγματοποιείται στη Μάλτα, με τον Μαλτέζο ομόλογό του Ίαν Μποργκ.

Η συζήτηση, προσθέτει το Υπουργείο, επικεντρώθηκε στις διμερείς σχέσεις, στις προκλήσεις της ΕΕ και της Νότιας Γειτονίας, καθώς και στο Κυπριακό.

Δειτε Επισης

Προειδοποιούν για black out μετά από ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος λόγω καύσωνα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ
Κριτική Ερχιουρμάν σε Τατάρ για Κυπριακό-«Απουσία ουσιαστικής προόδου στα ΜΟΕ»
Αποφάσισε να μη θέσει σε διαθεσιμότητα τον Νικολαΐδη το Υπουργικό, διορίζει ερευνώντα λειτουργό για πειθαρχική εν μέσω ποινικής έρευνας
Τον χαβά του ο Τατάρ-«Διεξάγω μεγάλο διπλωματικό αγώνα για παγκόσμια αποδοχή της λύσης δύο κρατών»
Στην κούρσα των βουλευτικών εκλογών με το ΕΛΑΜ ο MMAer, Χαράλαμπος Γρηγορίου
Συλλυπητήρια Προέδρου για τον θάνατο του Άντρου Παυλίδη-«Η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»
Έκκληση Κύπρου σε συζήτηση Συμβουλίου Ασφαλείας για επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό
Επανέλαβε το αφήγημα για «ειρηνευτική επιχείρηση» το 1974 ο Ερντογάν-«Αν θες ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο»
Κύπρος, Ελλάδα και άλλες 26 χώρες υπογράφουν κοινή δήλωση για να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα
Βεβαιότητα από Αθήνα για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-«Δεν θα γίνει αυτή των κατεχομένων-Τουρκίας»