Έκρηξη σε υποστατικό στην Αραδίππου-Τρεις τραυματίες

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης, σε υποστατικό ανακύκλωσης μετάλλων, στην περιοχή Αραδίππου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία πρόσωπα που βρίσκονταν στον χώρο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ώστε να εξεταστούν τα αίτια του περιστατικού.

Δειτε Επισης

Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ μετά από παρεμβάσεις Μαυρίδη και Γεωργίου
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα