Νέα στοιχεία για το εξαπλό φονικό στην Ελλάδα-Ανάμεσα στους νεκρούς και από την αντίπαλη φατρία

Περιπλέκεται το μυστήριο με το μακελειό της Λούτσας, όπου έξι άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι, εκ των οποίων οι τέσσερις εντός του αυτοκινήτου και οι δύο εκτός και από τα πρώτα κιόλας στοιχεία όλα παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι αστυνομικές Aρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο αφενός της ταυτότητας των θυμάτων, αφετέρου των δραστών και του τι συνέβη και εκτυλίχθηκε αυτό το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα μακελειό.

Το νέο στοιχείο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, που φέρεται να περιπλέκει το μυστήριο είναι το γεγονός ότι οι δύο νεκροί που βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο, πιθανότατα ανήκαν στην αντίπαλη φατρία.

Στο σημείο του μακελειού δεν έχει βρεθεί κάποιο όπλο και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει επιβιώσει και άτομο «της ομάδας του αυτοκινήτου» το οποίο να εξαφάνισε τα όπλα.

Ένα ακόμη συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ότι τα μέλη της φατρίας του μπλε αυτοκινήτου πιθανότατα ήθελαν να διαφύγουν και μάλιστα βιαστικά, καθώς στο αμάξι βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα, ρούχα και βαλίτσες. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η αντίπαλη ομάδα να αντιλήφθηκε ότι προτίθενται να φύγουν και για αυτό τους έστησε την ενέδρα και τους σκότωσε.

Και οι έξι νεκροί δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές, πέραν ενός που εξετάζεται το αν είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα. Αν και αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν αλβανικής καταγωγής, τελικά διαπιστώθηκε ότι έχουν γαλλικές ταυτότητες και ότι είναι Τούρκοι υπήκοοι, ενδεχομένως κουρδικής καταγωγής.

Οι αρχές επικεντρώνονται τώρα στην ανεύρεση βίντεο από κλειστά κυκλώματα σπιτιών της περιοχής, αφενός για να εντοπίσουν στοιχεία για τους δράστες, αφετέρου για να εντοπίσουν τη διαδρομή του μπλε αυτοκινήτου και να φθάσουν στο σπίτι όπου διάμεναν.

Δειτε Επισης

Από τις βόμβες στη διπλωματία-Τι συζητούν ΗΠΑ και Ιράν πίσω από κλειστές πόρτες για ένα πυρηνικό deal
Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων