Κλειστός μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου ο δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας

Κλειστός θα είναι μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου, ο παραλιακός δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, Φάση Γ»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, Φάση Γ»,  άρχισαν και συνεχίζονται εργασίες στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και στις δύο κατευθύνσεις, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου».

Ο δρόμος θα είναι κλειστός από τον κυκλικό κόμβο του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας μέχρι το ύψος της οδού Δράμας στα Λιβάδια.  Η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται στην οδό Ναυαρίνου μέσω του κυκλικού κόμβου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και των οδών Μιχαλάκη Καραολή, Ελλάδος, Ναυαρίνου και Δράμας στο Δήμο Λιβαδιών.

Σημειώνεται ότι μέρος της οδού Ναυαρίνου, καθώς και ολόκληρη η οδός Δράμας θα μονοδρομηθεί.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Επέκταση θερινού σχολείου στα ειδικά σχολεία ψήφισε η Βουλή
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Χάος στα συνεργεία για ταχογράφους φορτηγών και λεωφορείων-Εξετάζει αλλαγές το ΤΟΜ
Εξάμηνη καθυστέρηση στην επέκταση και ανακαίνιση της εντατικής νεογνών στο Μακάρειο-Αγανάκτηση από την Επ. Υγείας
«Η ισότητα των φύλων δεν είναι απλώς πολιτικός στόχος αλλά νομική υποχρέωση»
Σοβαρές καθυστερήσεις εξέτασης των αιτημάτων φαρμάκων ογκολογικών ασθενών
«Στο πλευρό της Ανθρωπότητας»-Την 8η Μαΐου τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου