Σφραγίζονται εντός δύο ημερών οι εισόδοι του Saint Nicholas στη Χλώρακα-Έβαλαν φρουρούς

Σφραγίζονται οι είσοδοι του συγκροτήματος πολυκατοικιών του Saint Nicholas, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία έχει διεκπεραιώσει τις οδηγίες που έχουν δοθεί όσον αφορά την εκκένωση του συγκροτήματος πολυκατοικιών Saint Nicholas, εντούτοις σε καθημερινή βάση προχωρούν σε εκτενείς ελέγχους ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας εγκατάστασης οποιουδήποτε προσώπου εντός του Saint Nickolas, όπως δήλωσε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ.

O κ. Νικολάου ανέφερε πως το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή την σφράγιση των εισόδων των πολυκατοικιών με την τοποθέτηση οικοδομικών σχαρών.

Η ολοκλήρωση της σφράγισης των εισόδων αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα διήμερο περίπου, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από σήμερα στον χώρο του συγκροτήματος πολυκατοικιών εγκαταστάθηκαν πέντε ιδιώτες φύλακες τόσο από το ΚΣ Χλώρακας αλλά και από ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης δανείων η οποία εμπλέκεται στο κτιριακό συγκρότημα.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε ωστόσο πως οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν ώστε να διασφαλιστεί η μη εγκατάσταση οποιουδήποτε στο εν λόγω χώρο.

Στο μεταξύ, σε 101 συνολικά τροχαίες καταγγελίες προέβη η Αστυνομία, μετά από ελέγχους σε οχήματα, στο πλαίσιο επιχείρησης το τελευταίο τριήμερο, στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων 19 οδηγοί να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης, τέσσερις οδηγοί να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών, και οι υπόλοιπες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις. Επίσης, για σκοπούς εξετάσεων κατακρατήθηκαν 5 οχήματα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία επί 24ωρου βάσεως, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Δειτε Επισης

Έσβησε ο 73χρονος Χριστόφορος ενώ βρισκόταν σε πισίνα έπαυλης-Είχε πάει για διακοπές
Κλείνει την Κυριακή ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά λόγω εργασιών
Πάνω από 250,000 ευρώ τα χρήματα που χάθηκαν μέσω Metamax-Ξεπέρασαν τις 100 οι καταγγελίες
Παραμένει άφαντος ο 34χρονος που καταζητείται για κατοχή εκρηκτικών υλών (pic)
Πολυτραυματισμός η αιτία θανάτου του 36χρονου που έσβησε στο θανατηφόρο στην Αγία Νάπα
Αδέλφια τσακώθηκαν και έβγαλαν μαχαίρια-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Τετράχρονο αγοράκι έπεσε σε πισίνα έπαυλης ενώ έπαιζε-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας
Γύρισε η κλεψύδρα για την απόφαση που θα κρίνει την επόμενη μέρα στους θεσμούς-Εκ διαμέτρου αντίθετο αφήγημα