Σφραγίζονται εντός δύο ημερών οι εισόδοι του Saint Nicholas στη Χλώρακα-Έβαλαν φρουρούς

Σφραγίζονται οι είσοδοι του συγκροτήματος πολυκατοικιών του Saint Nicholas, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία έχει διεκπεραιώσει τις οδηγίες που έχουν δοθεί όσον αφορά την εκκένωση του συγκροτήματος πολυκατοικιών Saint Nicholas, εντούτοις σε καθημερινή βάση προχωρούν σε εκτενείς ελέγχους ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας εγκατάστασης οποιουδήποτε προσώπου εντός του Saint Nickolas, όπως δήλωσε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ.

O κ. Νικολάου ανέφερε πως το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή την σφράγιση των εισόδων των πολυκατοικιών με την τοποθέτηση οικοδομικών σχαρών.

Η ολοκλήρωση της σφράγισης των εισόδων αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα διήμερο περίπου, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από σήμερα στον χώρο του συγκροτήματος πολυκατοικιών εγκαταστάθηκαν πέντε ιδιώτες φύλακες τόσο από το ΚΣ Χλώρακας αλλά και από ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης δανείων η οποία εμπλέκεται στο κτιριακό συγκρότημα.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε ωστόσο πως οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν ώστε να διασφαλιστεί η μη εγκατάσταση οποιουδήποτε στο εν λόγω χώρο.

Στο μεταξύ, σε 101 συνολικά τροχαίες καταγγελίες προέβη η Αστυνομία, μετά από ελέγχους σε οχήματα, στο πλαίσιο επιχείρησης το τελευταίο τριήμερο, στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων 19 οδηγοί να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλης, τέσσερις οδηγοί να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών, και οι υπόλοιπες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις. Επίσης, για σκοπούς εξετάσεων κατακρατήθηκαν 5 οχήματα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία επί 24ωρου βάσεως, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα σε υποστατικό να επιδίδονται σε κυβεία
Σε συνεδρία επιτροπών ΟΗΕ για ναρκωτικά και πρόληψη εγκλήματος η Σούπερμαν
Σε λειτουργεία 18 νέες κάμερες τροχαίας και στη Λάρνακα-Αναλυτικά όλα τα σημεία
Χειροπέδες σε δυο γυναίκες που ξάφριζαν κοσμήματα από οικίες
Ενέκρινε τη σύσταση Ερευνητικής Επιτροπής για την εκτροπή του νερού από τον Κούρρη το Υπουργικό
ΒΙΝΤΕΟ: Αεροδιακομιδή άνδρα από πλοίο με σημαία της Μάλτας-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος»
Μαθητής κτύπησε οδηγό λεωφορείου με βέργα-Θα προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία
Δεν παραδέχονται οι 12 για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Παραμένουν ελεύθεροι υπό όρους
Στάθμευσε το όχημά του παράνομα, το ρυμούλκησε η Αστυνομία και εντοπίστηκαν κλοπιμαία
Συνελήφθησαν 20 Κύπριοι φοιτητές στην Αθήνα-Άνοιξαν πανό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν