Κατηγορήθηκε η μητέρα του κoριτσιού που εντοπίστηκε να περιπλανάται στη Γεροσκήπου

Εντοπίστηκε η μητέρα του δίχρονου κοριτσιού που είχε βρεθεί το πρωί της Παρασκευής να περιπλανάται στην περιοχή της Γεροσκήπου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου πρόκειται για 29χρονη η οποία είχε αφήσει το δίχρονο κοριτσάκι της σε συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα για επιτήρηση και είχε αναχωρήσει από την κατοικία. Το κοριτσάκι φέρεται να διέλαθε της προσοχής τους και άρχισε να κυκλοφορεί μόνο του στον δρόμο.

Η 29χρονη μητέρα κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράλειψης μέριμνας παιδιού ηλικίας κάτω των 14 ετών και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Σημειώνεται πως το κoριτσάκι δύο ετών εντόπισε πολίτης γύρω στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής, να περιπλανάται στην περιοχή της Γεροσκήπου και μετά από έρευνες της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν οι γονείς του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα στην Ορόκλινη-Καταστράφηκε ολοσχερώς, επηρεάστηκαν δύο διαμερίσματα
Η συγνώμη της Ερευνητικής που προαναγγέλλει ευθύνες για ΤΑΚΑΤΑ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του πορίσματος
Ποινές με αναστολή και πρόστιμα σε πέντε νεαρούς το Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον πετοσφαιριστών του Παφιακού
Καταγγελίες για σεξισμό εναντίον του Νίκου Πελετιέ-Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος
Αναποδογυρίστηκε διπλοκάμπινο μετά από τροχαίο στη Λεμεσό
Ποινές φυλάκισης με αναστολή σε δύο ανήλικους και 21χρονο για ληστεία και επίθεση σε ντελιβερά
Το Ανώτατο Συνταγματικό ακύρωσε απόφαση εφετείου για τελωνειακή οφειλή
Καίει Γιαννάκη το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-«Δεν έλαβε ποτέ πτυχίο, παρακολούθησε κάποια μαθήματα»
Αντεξετάστηκε ο γραφολόγος στη δίκη εντός δίκης της Γερμανίδας φερόμενης σφετερίστριας
Σύλληψη, καταγγελίες, πρόστιμα και έλεγχοι σε υποστατικά της Λεμεσού