Απαντά σε Εισαγγελέα η μητέρα του Θανάση-«Άκου λέει… Αρνήθηκε να κάνει διώξεις για να μην υποστούν ψυχική οδύνη και δεν σκέφτηκε τη δική μου»

Ενοχλημένη με τα όσα ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας, σε σχέση με την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην ασκήσει διώξεις στην υπόθεση δολοφονίας του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, είναι η μητέρα του 26χρονου, η οποία απαντά στον Γιώργο Σαββίδη και προαναγγέλλει πώς θα επανέλθει.

Τα όσα είπε ο Γενικός Εισαγγελέας, φαίνεται να προκάλεσαν για άλλη μια φορά την οργή της μητέρας του Θανάση, Ανδριάνας Νικολάου, η οποία συνεχίζει τον αγώνα της δικαίωση, έπειτα από τον οποίο, 17 χρόνια μετά, κατάφερε να αποδείξει πως ο γιός της δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε όπως επέμεναν όλα αυτά τα χρόνια οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως, το πόρισμα Μάτσα-Αλεξόπουλου, έδειξε ποινικές ευθύνες σε τρία πρώην στελέχη της Αστυνομίας και έναν ιατροδικαστή, ωστόσο η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε την μη ποινική δίωξή τους.

Σε ανάρτησή της η μητέρα του Θανάση, αναφέρει πως «τώρα πού αποδείχθηκε και επιστημονικώς πλέον ότι είναι έγκλημα, η όλη προσπάθεια τους είναι πώς να τα καταφέρουν να μην αποδώσουν ποινικές ευθύνες στους εμπλεκόμενους.Ακούσαμε με πολλή προσοχή τα όσα είπε στις «Προεκτάσεις» την Πέμπτη το βράδυ, 07.09.2023 ο Γ. Εισαγγελέας, χωρίς να σκεφτεί ότι ο Αείμνηστος +Θανάσης τέτοιες μέρες, πριν από 18 χρόνια ανέβαινε τον φρικτό Γολγοθά στο στρατόπεδο των Πολεμιδιών με την ψυχή στο στόμα από τα ανθρωποειδές τέρατα τής μονάδας του προτού το δολοφονήσουν!».

Σημειώνει επίσης πως «ίσως να μην γνωρίζει ότι αυτός ο μήνας μού μαύρισε το σπίτι μου και κατάστρεψε την ζωή μου. Με την πρώτη ευκαιρία όμως θα τού απαντήσω σε όλα όσα είπε και θα δημοσιεύσω και τα λεγόμενα του για να τον ακούσουν όσοι δεν τον άκουσαν. Άκου λέει... αρνήθηκε να κάνει ποινικές διώξεις, σε αυτούς που δεν έκαναν την δουλειά τους σωστά, μήπως και βγουν αθώοι και δεν είναι σωστό να υποστούν ψυχική οδύνη και τεράστια έξοδα».

«Και δεν σκέφτηκε!!! την δική μου ψυχική οδύνη πού έχασα άδικα και στα καλά καθούμενα το αθώο παιδί μου και πού για 18 ολόκληρα χρόνια βασανίζομαι σαν ζωντανή νεκρή με τεράστιες δαπάνες εξαιτίας τους, αλλά και των υπαλλήλων του πού τις είχα σαν βράχους απέναντι μου στα δικαστήρια και με την επιμονή τους ήταν φανερό ότι συγκαλύπταν τους δολοφόνους του παιδιού μου, και όχι μόνο, έδιναν και οδηγίες στις υποτιθέμενες έρευνες που γινόντουσαν και γι αυτό οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσα μας», καταλήγει στην ανάρτησή η κα Ανδριάνα Νικολάου.

Δειτε Επισης

Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση-«Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα
Πώς τοποθετείται ο Πρόεδρος για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή»
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Χειροπέδες σε 23χρονο για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά με θύμα 77χρονη
Επεισοδιακή καταδίωξη καταζητούμενου στη Λεμεσό-Τον τσάκωσαν με παράνομο 32χρονο και με ναρκωτικά